„Neseniai mes „susirašėme“. Planuojame greitai surengti neišpasakytai gražias vestuves. Visi mano keturi vaikai gyvena kartu su manimi ir mes esame pati laimingiausia šeima. Matyt, tai ir neduoda ramybės kai kuriems personažams, rašantiems tokias šlykštynes“, – dni.ru sakė Julija. – Ką gi, ne man juos teisti. Tam yra kita aukščiausioji jėga.“

Neseniai pora socialiniuose tinkluose pasidalijo ir nuotrauka, kurioje ant abiejų rankų matyti žiedai. Tiesa, nors prie nuotraukos Julija rašė „oficialu“, tačiau kitokių džiugių žinių nepranešė, tik pasidžiaugė, kad nuotraukos užfiksavimo dieną buvo jos vyro Žilvino gimtadienis.

@tratas_official ❤️#деньрождениямужа 😌

A photo posted by Yulia Lubichanskaya Sarkisova (@yulia_lubichanskaya_sarkisova) on Dec 10, 2016 at 2:49pm PST

Moteris, kaip ir Žilvinas, ilgą laiką slėpė poros jausmus, tačiau prisipažinimą išprovokavo viename rusų portale atsidūręs straipsnis, kuriame juodinamas jos dabartinis mylimasis – lietuvis Žilvinas Tratas.

Savo „Instagram“ paskyroje ji pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja su lietuviu ir parašė tokį laišką:

„Žinoma, jau pripratau prie piktų komentarų, pavydžių žvilgsnių ir nedraugiškų žodžių. Ką padarysi, būna tokių žmonių, mums telieka jiems atleisti ir juos paleisti. Vis tik neslėpsiu: šis life.ru tekstukas mane užgavo. Visada ginu savo artimuosius, visada esu pasirengusi kaip liūtė dėl jų kovoti iš paskutiniųjų ir niekada neleisiu jų skriausti. Esu taip auklėta, taip gyvenu ir visada būsiu tokia.

Tai, kaip šio teksto autorius išdrįso atsiliepti apie mano mylimą vyrą, negalėjo manęs nepaliesti. Kiek pykčio ir nuodų išlieta. Jaučiu pareigą detaliau pakomentuoti tam tikrus momentus, kad ateityje nebebūtų suteikta proga skleisti tokias vulgarias ir šlykščias kalbas.

Su Jamesu esame laimingi. Mylime vienas kitą – tai svarbiausia. Jis yra talentingas aktorius ir aš visa širdimi tikiu jo ateitimi. Tų, kurie gyvenime vertina tik pinigus, džiaugsmui pasakysiu: iš tiesų kol kas jo pavardės nerasite „Forbes“ sąrašuose, bet patikėkite, remdamasi savo pačios patirtimi galiu patikinti, kad tai nėra svarbiausia.

Jis niekada gyvenime neleistų man jo išlaikyti. Tai tikras vyras, neįtikėtinai nuostabus geros širdies tvirtas žmogus. Būtent tokį vyrą įsivaizduoja kiekviena moteris, užmerkdama akis ir prašydama Dievo atsiųsti jai antrąją pusę. Esu pati laimingiausia moteris pasaulyje, nes Dievas išgirdo mano maldas ir atsiuntė man būtent jį. Visos kalbos apie tai, kad palikau Nikolajų ir išėjau pas Jamesą, tėra gandai. Mes susitikome jau po mano išsiskyrimo su buvusiu vyru.

Tai nutiko sunkiausiu mano gyvenimo periodu, kai iš pradžių palaidojau savo mylimą močiutę, o po to ir brangią mamytę. Jis buvo su manimi kartu, palaikė mane kiekvieną sekundę. Nežinau, kaip be jo būčiau su visais šiais dalykais susidorojusi.

Po to įvyko stebuklas ir mums gimė mažoji mūsų princesė, mūsų mylima dukra. Kažkas puolė karštligiškai ieškoti nuotraukos „su pilvu“ ir neradęs ėmė kurti kažkokias liguistas fantazijas šia tema. Esu priversta nuliūdinti – tokių nuotraukų mūsų šeimos albume labai daug. Tiesiog laimė mėgsta tylą, todėl mes, skirtingai nuo daugelio, nesame moralinio ekshibicionizmo šalininkai ir suvokiame, kas yra socialiniai tinklai.“

Santykiai su buvusiu vyru - skausmas ir patyčios

Anksčiau viename interviu J. Lubichanskaja-Sarkisova pasakojo apie siaubingus išgyvenimus, kuomet susidėjo su milijardieriumi. 11 metų trukę santykiai atnešė tikras kančias moteriai.

„Kol mes gyvenome kartu aš buvau jo nuosavybe. Dariau tai, ko reikėjo mano vyrui. Jis neleido man keltis anksti ryte ir vaikams ruošti pusryčius – tuo užsiimdavo auklės. Nors aš labai norėjau pati maitinti savo vaikelius.

Tačiau jis norėjo mane nuo pat ryto matyti šalia savęs, kartu prabusti ir mylėtis. Dienos grafikas paprastai buvo sudėliotas taip: aš ruošdavau jam pusryčius, vėliau važiuodavome į parduotuves, vakarieniaudavome su jo draugais. Aš absoliučiai neturėjau savo laiko, - portalui super.ru pasakojo Julija Sarkisova. - Žinoma, milijonai mergaičių svajoja taip gyventi, tačiau jos nesupranta, kad tampa daiktu, kažkieno nuosavybe, neturinčia jokių teisių“.

Moteris tąkart pasakojo, kad jos buvęs mylimasis buvo įnikęs į alkoholį. „Jis grįždavo namo penktą valandą ryto, su juo buvo neįmanoma ne tik kad miegoti – būti šalia. Netrukus ėmėme miegoti skirtinguose kambariuose, metai iš metų vis labiau tolome vienas nuo kito. Žinote, jis išardė ne vieną šeimą ir ne vienai moteriai suteikė skausmo. Paprasčiausiai aš esu vienintelė, kuri pati jį paliko.

Sakiau jam, kad gyvenimas yra lyg bumerangas, kad negalima taip gyventi, kad jis daugybę žmonių padaro nelaimingus. Yra dalykų, kurių aš negaliu atleisti N. Sarkisovui, - pasakojo jo buvusi mylimoji ir vaikų motina. - Jis žino, kaip aš mylėjau savo tėvą. Kai jis liko vienas ir kamavosi atsidūręs gatvėje, paprašiau pagalbos – suteikti tėvui prieglobstį.

Nikolajus, žinodamas kaip aš pergyvenu kalbėdama tokia tema, eilinį kartą mane pavadino bomžo dukra. Nuo to laiko jis man nustojo egzistuoti. Negalėjau su juo nei miegoti, nei gyventi. Aš juo labai pasitikėjau, bet ši istorija tapo paskutiniu lašu“.

Atvirame interviu J. Lubichanskaja-Sarkisova atskleidė, kad net du kartus bandė pati atimti sau gyvybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)