Teniso turnyro lyderiai turėjo pasitenkinti pralaimėjimais

„Visų nuostabai šįmet pralaimėjo Serena Wiliams, bet net ir pralaimėjusi ji atrodė pakankamai laiminga, – apie teniso pasaulio žvaigždę kalbėjo Žilvinas. – Ji visą mėnesį slapstėsi nuo žiniasklaidos, o pasirodžiusi atrodydavo liūdna. Po finalo ji tiesiog pasakė, kad ji ne robotas ir ji taip pat gali pralaimėti.“

Anot Ž. Grigaičio, teniso pasaulio lyderė, kuri jau yra laimėjusi daugiau nei 100 mln. JAV dolerių, visai nesigailėjo, kad nelaimėjo dar 3,4 mln. „Angelina Kerger, kuri pirmą kartą gyvenime laimėjo tokį titulą, negalėjo patikėti ir po pergalės sunkiai rinko žodžius“, – šyptelėjo Žilvinas.

Vyrų teniso turnyro finale situacija buvo kiek kitokia, nors paskutinioji kova taip pat buvo sudėtinga ir arši. „Novakas Djokovičius parodė, kad jis yra geriausias tenisininkas pasaulyje ir šiuos metus pradėjo praturtėdamas 3,4 mln. dolerių. Po šio laimėjimo jis tapo lygus su tokiomis teniso legendomis kaip Bjornas Borgas ar Rodas Laveris, – pasakojo Ž. Grigaitis. – Jis pats labiau džiaugėsi ne pinigais, o galimybe įeiti į teniso istoriją pagal laimėjimų skaičių.“

Pasakodamas apie teniso turnyrą, Ž. Grigaitis pabrėžė, kad kitas tenisininkas – Andy Murray – negailėjo sau kritikos dėl blogo žaidimo. Anot vyro, jo žvaigždžių valandos dar teks palaukti kelerius metus.

Ž. Grigaitis tapo piktavalių auka

Ne viskas Žilvinui teniso turnyro metu ėjosi sklandžiai. „Paskutiniai teniso turnyro žaidimų stebėjimai vos nebuvo sugadinti. VIP bilietai ir akreditacijos yra stipriai kontroliuojamos ir yra žinomi visi svečiai, kur jie sėdės nuo A iki F eilių parteriuose. Kiekvieną dieną prieš atidarant įėjimą visus kvietimus galima pasiimti specialiai paruoštame VIP salone. Deja, kažkokiu būdu man skirtas vokas su akreditacija dingo, nors buvo pristatytas Jacobs Creek kurjerio“, – ne itin malonus įspūdžiais pasakojo Žilvinas.

Bilietams dingus, organizatoriai nepateikia kitų, tiesiog palieka tuščias kėdes ir nesuteikia jokios galimybės žiūrovams patekti į teniso turnyrą. „Po daugiau nei valandos paieškų, man buvo išduota įėjimo akreditacija, bet, deja, bilietas nebuvo rastas, tad turėjau sėdėti ne savo vietoje, – pasakojo Žilvinas. – Buvo pasirodžiusi informacija, kad juodojoje rinkoje bilietas į pusfinalius ir finalus kainavo iki 5 tūkstančių dolerių.“

Kiek vėliau paaiškėjo, kad Ž. Grigaitis – ne vienintelis, kurio bilietas paslaptingai dingo: „Teniso turnyro organizatorių vakarienės metu dingo apie 50 vokų ir niekas negalėjo pasakyti, kaip tai atsitiko“. Verslininkas pasakojo, kad tokių situacijų buvo ir daugiau, neva dingo apie šimtą bilietų, kurie akimirksniu buvo parduoti juodojoje rinkoje. Tąkart policija pakvietė žmones, neteisėtai įsigijusius bilietus ir užėmusius kitų žmonių vietas, pasiaiškinti, kaip tai nutiko.

Australia Open“ turnyras baigėsi. Anot Žilvino, šįmet jame kaip niekad netrūko skandalų, jautėsi finansinė žemyno krizė ir matėsi, jog šis turnyras kelia tikrą beprotybę ne tik dalyvių, bet ir žiūrovų galvose.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)