Naujienų portalu žinomas Lietuvos verslininkas pasakojo, jog M. Brady kartu su kitais savo bičiuliais Australijos milijonieriais su automobiliais išsirengė į kelionę po Europą.

„Tam jie nusipirko naujus automobilius ir iš Miuncheno patraukė link Švedijos. Jų kelionės plane nebuvo Vilniaus, tačiau nusprendė apsilankyti Lietuvą ir mane“, - DELFI pasakojo Ž. Grigaitis, kuriam dėl atvykstančio bičiulio taip pat teko pakeisti savo kelionės planus.

„Man teko sutrumpinti savo kelionę Berlyne ir Milane bei specialiai atskristi į Vilnių pavakarieniauti su M. Brady, - sakė jis. - Aš jam taip vaizdžiai papasakojau apie Vilnių ir Lietuvą, kad jis atvažiavo savo akimis įsitikinti, kaip čia gražu ir pasilabinti su manimi.“

Su australu Ž. Grigaitis aptarė keletą verslo reikalų. Pokalbis apie bendrus projektus bus pratęstas Melburne. Tačiau kol kas kokie tai planai, atskleisti nenorėjo.

Savo šalyje M. Brady yra tikra superžvaigždė. Australijos futbolo komandai parašytas himnas „Up There Cazaly“ atlikėjui uždirbo jo pirmąjį milijoną. Šis kūrinys Australijoje laikomas vienu populiariausiu visų laikų hitu.
Jo suburta grupė „Phantoms“ Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje koncertavo kartu su legendiniais „The Beatles“.

Jis garsus ne tik kaip muzikos pasaulio atstovas, bet ir kaip pasižymėjęs visuomenės veikėjas, verslininkas. M. Brady dirba Melburno mero patarėju turizmui ir visuomeniniams klausimams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)