„Tik viena mintis - tai (gimtadienis-DELFI) turi būti susiję su tenisu, nes Melburnas 2 savaitėms yra tapęs viso pasaulio teniso sostine. Čia susirenka visi įdomūs, pripažinti ir nenuobodūs žmonės“, - apie iškilmių idėją kalbėjo Australijoje šiuo metu gyvenantis vyras.

Anot pašnekovo, pasiruošimas šventei užtruko apie 7 savaites, nes pakliūti į „Rod Laver“ arenoje vykstančias vakarines kovas, prieš kurias vyksta VIP priėmimai, yra sudėtinga. Ypač, kai žaidžia tokios pasaulio žvaigždės, kaip Rogeris Federeris, Li Na ar Stanislas Wawrinka.

„Kiekvieną vakarą, kai prasideda vakariniai susitikimai, į „Rod Laver“ areną susirenka įspūdinga publika: tie, kurie keliauja kartu su savo mylimiausiais teniso dievaičiais, žiūrovai, kurie už bilietus moka 500-800 dolerių, Australijos politikos, verslo, sporto žvaigždės. Jei patenki į tam tikras eiles ir vietas, tai yra garantija, kad būsi parodytas per televiziją“,- apie įspūdingo renginio užkulisius pasakojo Ž. Grigaitis.

Vyras atskleidė, kad prieš vakarines teniso kovas vyksta iškilmės, o jų metu kviestiniai svečiai ragauja įvairius maisto šedevrus, išskirtinius vynus ir šampanus.

Ž. Grigaitis sako, kad kvietimai į prabangius renginius tikrinami specialiais skaitytuvais, bet, pasirodo, ir turtingieji australai yra išradingi padirbinėdami net ir plastikinius, koduotus, specialiais skiriamaisiais ženklais apsaugotus įėjimo leidimus.

„Visų tikslas yra pakliūti į VIP klubą, nes tik 70 žmonių yra pakviečiami vakarieniauti ir leisti laiką čia bei stebėti žaidimą specialiuose ekranuose. Klubas kiekvienais metais kuriamas iš naujo, jo dizainu rūpinasi geriausi Australijos interjero dizaineriai. Tam skiriamas ypatingas dėmesys, nes per 2 savaites jame apsilanko užsienio šalių vadovai, politikai ir žvaigždės, kurios tuo metu atvyksta stebėti teniso kovų, - kalbėjo verslininkas.- Tai kaip vizitinė kortelė, kur vakarienės metu patiekiami ypatingi patiekalai ir ragaujami geriausi Austalijos vynai“.

Žmonai staigmeną surengęs Ž. Grigaitis džiaugiasi, kad jo siurprizas pavyko, o laikas buvo praleistas nuostabiai: „Dar kartą įsitikinau, kad Australija tikrai gali varžytis maisto ir vyno patiekime bei renginių organizavime. Melburnas dar kartą įrodė, kad šis miestas ne veltui laikomas Australijos sporto sostine“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)