„Elle užsiims grupės populiarinimu, įrašų platinimu užsienyje. Manau, kad viskas, kas daroma dėl grupės teisingai atneša tam tikrą finansinę ir moralinę naudą. Bet koks žingsnis, kuris liečia grupės tobulėjimą ir ėjimą į priekį, yra gerai. Į viską žiūrime pozityviai ir tikime tuo, ką darome. Lietuva yra pakankamai maža šalis, lietuvių nedaug, bet jie yra išsibarstę visose šalyse. Visai smagu girdėti savo dainas pas lietuvius, kurie yra emigravę. Mūsų grupės vizija labai plati, ne be reikalo aš daug kalbų apie koncertus Rusijoje“, - scenos planais dalinosi O. Pikul. Užsienyje grupė „Naujos pupytės“ vadinsis „Babes“.

Dainininkė negailėjo komplimentų Ž. Grigaičio žmonai, teigė, kad ja pasitiki. „Elle turi patirties, pažinčių, kontaktų. Su Elle mums ne kartą teko susitikti filmavimuose, labai susidraugavome, kalbėjomės. Tikiu, kad viskas bus gerai. Galbūt jai padarė įspūdį mūsų pasirodymai, bendravimas. Matyt, Elle rinkdamasi tam tikrus atlikėjus žiūrėjo, kad jie tiktų ne tik Lietuvos rinkai. Nepamirškime to, kad dauguma mūsų Lietuvoje esančių atlikėjų skirti tik Lietuvos rinkai, programa, repertuaras yra tik lietuvių kalba“, - optimistiškai kalbėjo garsi šviesiaplaukė, koncertuose dainuojanti ir rusų kalba.

Kaip DELFI anksčiau teigė E. Martin, ją stebina puiki Lietuvos dainininkių išvaizda. „Jūsų dainininkės iš tiesų yra nuostabios. Tačiau tokios tendencijos vyrauja ne visur“, – kalbėjo E. Grigaitis ir pridūrė, kad viešint Lietuvoje ji atkreipė dėmesį į grupę „Naujosios pupytės“, Militą Daikerytę, Alaną Chošnau ir daugybę kitų.

Naujienų portalas DELFI skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę išbandyti savo šansus užpildžius specialią anketą. Tereikia atsiųsti savo kūrinį, kuris bus perduotas E. Grigaitis ir jos verslo partnerių perklausai. Savo ruožtu pastarieji kūrinį įvertins gruodžio pradžioje, spręs, ar jis turi šansų pasaulio rinkoje.

Laimingieji bus pakviesti pasirašyti sutarčių, leidžiančių kūrinį platinti „iTunes“ sistemoje.

„Atlikėjai bus populiarinami visame pasaulyje. Populiarinsime ne tik jų kūrinius. Rūpinsimės jų įvaizdžio kampanija, pasirodymų rezervavimu ir kitais svarbiais, su jų kūryba susijusiais reikalais“, – žadėjo Elle Grigaitis.

Nepraleisk savo šanso ir Tu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)