Migle, paskutinė „X Faktoriaus“ laida buvo kupina emocijų. Ar visos jos buvo tikros?

Taip, visos visų dalyvių emocijos buvo tikros. Manau, kad niekas negalėtų tokių suvaidinti. Tikrai niekas nebuvo iškirpta ar sumontuota, viskas taip audringai ir vyko, kaip buvo parodyta.

Kai dainavau tą dainą, kuri teisėjams nelabai patiko, tikrai nesitikėjau, kad gausiu antrą šansą (Po pirmosios dainos Miglė neteko šanso dalyvauti tolesniuose projekto etapuose, tačiau Jazzu jai suteikė antrą šansą. Miglė sugebėjo nurungti dvi konkurentes ir išlikti projekte – DELFI).

Po nesėkmės apsipylei ašaromis, o kitos dalyvės puolė tave guosti. Ar tai buvo nuoširdu?

– Visos merginos guodė, tačiau aš jų nepažįstu ir tikrai negaliu pasakyti, ar tai jos darė nuoširdžiai. Nors tuo metu tai tikrai atrodė nuoširdu. Esu naivi ir tikiu, kad viskas nuoširdu.

Su merginomis nebendrauju, buvau susitikusi tik kelis kartus, per filmavimus. Per pirmąsias atrankas aš buvau ne kartu su jomis, todėl taip ir įvyko.

Kai gavai antrą šansą išsikovoti teisę toliau dalyvauti projekte, atrodė, kad atidavei visą save. Kaip tada jauteisi?

– Tikrai labai gerai, buvau 120 procentų savimi užtkrinta. Atidaviau visas jėgas, nes įsivaizdavau, kad ten dainuoju paskutinį kartą.

Laidos metu netrūko kritikos ne tik tau, bet ir kitoms dalyvėms. Kaip vertini J. Arlauskaitės-Jazzu replikas?

– Tiek aš, tiek kitos merginos galėjome daug geriau padainuoti ir žymiai geriau pasirodyti. Ta diena iš tikrųjų buvo tragiška. Vakare po filmavimo tiesiog sėdėjau ir galvojau, ką daryti toliau.

Kai debiutavai projekte, parodei dvi savo puses: prisistatei kaip maištininkė, o atlikai lyrinę ir švelnią miuziklo ištrauką. Kokia esi iš tikrųjų?

– Anksčiau buvau nelabai rami, nors nebuvau kažkokia maištininkė, nežinau, kodėl mane taip pristatė (nusijuokia), o dabar esu labai rami. Pakeičiau draugus, susiradau vaikiną, gyvenimas pasikeitė savaime.

Kaip manai, kuri iš dalyvių yra pagrindinė Tavo konkurentė?

– Monika.

O kas iš vaikinų?

– Didžiausias konkurentas yra Jonatanas, dar Aleksas labai stiprus, taip pat ir latvis.

Šiame projekte netrūksta skandalų, intrigų. Ar Tave palaikė šeima ir artimieji, kai nusprendei dalyvauti tokiame šou?

– Labai. Ir šeima, ir draugai, ir mylimasis ir jo šeima. Visi. Jau dabar draugai perka bilietus į finalinius pasirodymus. Dar prieš šou man mama pasakė, kad einu į televiziją, tad turiu pasiruošti viskam, ir dabar tai sako, todėl esu viskam pasiruošusi.

Net nebijau, kad po dalyvavimo, kurį laiką būsiu siejama su šiuo šou. Jau viskas, jau įbridau į televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)