Penktadienio popietę prezidentūroje apdovanojimas buvo įteiktas ir muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyviui Aleksui Augaičiui.

Nors jaunas vaikinas nuo mažens mikčioja, tai nesukliudė jam užlipti ant didžiosios scenos ir tapti žvaigžde. Aleksas buvo vienas iš penkių šios popietės nugalėtojų. Iš viso buvo nominuoti net 25 herojai.

Apdovanojimus taip pat pelnė Lietuvos geradare praminta Ieva Krivickaitė, besirūpinanti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų gerove, pedagogė Kristina Stankutė-Matė, kuri visą savo laiką skiria specialių poreikių vaikų ugdymui.

Taip pat – Laima Zemleckienė. Regėjimą praradusi moteris likimo išbandymą priėmė kaip dar vieną šansą gyventi ir šiuo metu vadovauja neįgaliųjų teatrui.

Apdovanojimą pelnė ir Vilniaus patrulių rinktinės I kuopos II būrio vyresnysis patrulis Vitalijus Vaitkevič. Jis su savo kolegomis globojo pusantros paros savo dingusios mamos laukusį berniuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (283)