Pora amžinąją meilę vienas kitam nutarė prisiekti savaitės pradžioje – antradienį. Pasidomėjus, kodėl jie pasirinko tokią datą, pora tik nusišypsojo ir nusijuokė, kad tai buvo artimiausia galima data.

Su 38-erių Neilu, iliustratoriumi iš Didžiosios Britanijos, 24-erių Augustė prieš kiek daugiau nei dvejus metus susilaukė sūnaus. Antrąjį gimtadienį Vytaro ir Laisvės anūkas šventė gruodžio pradžioje.

Į santuokų rūmus Vilniuje pora atvyko prieš pat numatytą santuokos laiką – likus vos kelioms minutėms iki trečios valandos popiet. Džiaugsmingai nusiteikusi Augustė maloniai mojavo žiniasklaidai.

Jaunuosius atlydėjo tik Neilo mama ir Augustės pusseserė. Jos tapo santuokos liudininkėmis.

Pora nusprendė susituokti itin kukliai. Ceremonijos metu jų nelydėjo net Augustės tėvai. Daugiau svečių taip pat nebuvo. Kodėl nedalyvavo Augustės tėvai? „Kažkas juk turi prižiūrėti anūką“, – tikino Augustė.

Įdomu tai, jog daugiau santuokų Vilniuje šiandien nebuvo registruota – tik šios.

Prieš pat žengdami į salę, kurioje sukurs šeimą, jiedu prisipažino, kad neturi ir žiedų.

Paprastumą pora demonstravo ir savo apranga: Neilas pasipuošė pilkomis kelnėmis bei tamsiais marškiniais, o Augustė – švelniai rožine laisva suknele. Į santuokų rūmus Augustė atvyko ir be puokštės, kurią savo rankose tradiciškai spaudžia nuotakos.

Į klausimą, kodėl jie nusprendė susituokti taip kukliai, jiedu atsakė romantiškai: „Nes taip tiesiog dabar bus lengviau kartu skristi“.

Pora neplanuoja ir vestuvių šventės. O pasidomėjus, ką pirmiausia jie ketina nuveikti tapę vyru ir žmona, jiedu kone sutartinai atsakė, kad dabar keliaus suvalgyti picos.

Po santuokos Augustė tapo ponia Gittins.

Augustės ir Neilo vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)