Mylimąjį nuolat lankanti žinoma atlikėja nebeištvėrė ir socialiniame tinkle pasidalino savo nuomone apie Vilniaus Lukiškių tardymo izoliatoriuje-kalėjime esančią tvarką.

„Lukiškės yra vieta, kur darbuotojai pamiršę žmogiškumą... Be abejo, būna išimčių. Kol pildžiau dokumentus perduoti J.J. (V. Jakutienės vyrui, – DELFI) spaudą, atėjo 7-9 mėnesį besilaukianti moteris perduoti kažkokius daiktus: „Atsiprašau, gal turite tušinuką? Mano neberašo“. „Ne neturiu“, – atsakė nėščiai moteriai darbuotoja. Įdomu, su kuo ji pati viską pildo? Aišku, aš atidaviau savo, nes kitaip jai būtų tekę važiuot jį nusipirkt, bet vargu ar tada spėtų perduoti siuntinį, nes darbo valandos jau ėjo į pabaigą... Tuo metu pati kaip tyčia dar turėjau pasirašyti dokumentą. Aišku, ten dirbantis vyriškis man paskolino savo... Neskirstau vyrų, moterų, bet daugumai ten žmogiškumo reikėtų pasimokyti... Kitą kartą nuvažiuosiu ir nuvešiu daug rašiklių, nes jau ne pirmą kartą girdžiu, kad tai labai didelė problema paskolinti savo!“ – stebėjosi V. Jakutienė.

Žinoma atlikėja pridėjo, kad istorija apie rašiklį yra mažiausia smulkmena iš to, kas ten vyksta.

„Dauguma sulaikytųjų tik laukia teismo ir nuosprendžio. Žmogus yra nekaltas, kol teismas to neįrodo. O sąlygos yra žiaurios“, – apgailestavo ji.
Vita Jakutienė ir Justas Jakutis
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)