„Vyro veikla labai plati - serialai, apdovanojimai, renginiai. Dabar kaip tik dėliojamės darbų planą, nes nusimato dar ir daug naujų projektų. Žiūrėsime, kaip viską seksis aprėpti, nes auginu sūnelį, studijuoju. Galų gale, reikia rasti laiko ir vyru pasirūpinti, - šypsosi atstove ryšiams su visuomene tapusi V. Poderytė. - Tačiau manau, kad kuo žmogus daugiau veiklos turi, tuo daugiau viską spėja. Šiai dienai, manau, man puikiai sekasi ir vaikelį auginti, ir vyrui kotletukų iškepti, ir save prisižiūrėti, ir dirbti, ir mokytis. Kol kas tikrai nesiskundžiu.“

Naujienų portalui DELFI apie ankstyvas sugrįžtuves iš motinystės atostogų pirmajam papasakojusi jauna moteris prisipažįsta, kad grįžti į darbą nebuvo spontaniškas žingsnis.

„Dar pastojus pirma mintis buvo, kaip aš tiek laiko išsėdėsiu ramiai rankas sudėjusi nieko neveikdama. Todėl net ir besilaukdama mažylio gana aktyviai gyvenau. Tik paskutiniais mėnesiais nebedirbau - tik studijavau. Žinoma, jei man tektų rinktis karjerą ar vaikelį, be jokios abejonės pasirinkčiau vaiką. Bet kadangi mano sūnus sveikas, laimingas ir gražus, manau, kad jis ateityje tik didžiuosis, kad jo mama sugebėjo viską suderinti ir siekti savo tikslų“, - neabejoja R. Skaisgirio sužadėtinė.
Vaida Poderytė. Modestos Jurkutės nuotr.

Tiesa, V. Poderytė nemano, kad jos pasiryžimas anksti grįžti prie darbų yra fenomenalus atvejis. Ji nedaro nieko stebuklingai išskirtinio - daug moterų pasaulyje po gimdymo greitai grįžta į įprastines darbo vėžes. Anot jos, Lietuva yra viena iš tų nedaugelio šalių, kur suteikta galimybė mamoms taip ilgai būti su vaikeliais. Tik kodėl žinoma mama ta galimybe nepasinaudojo?

Garsaus prodiuserio R. Skaisgirio mylimoji svarsto, kad viskas galbūt būtų visai kitaip, jei ji būtų pabaigusi mokslus ir dirbtų darbovietėje, kurioje būtų nepakeičiama.

„Tačiau kadangi aš esu visų šių dalykų siekimo procese, nenorėjau daryti ilgų pertraukų savo veikloje. Todėl gyvenime viskas taip ir dėliojasi. Žiniasklaidoje aš nesu naujokė. Iki nėštumo rašiau į žurnalus jau pusantrų metų“, - sako drauge su savo mylimuoju dirbti pradėjusi V. Poderytė.

Ar nebus sunku porai išsaugoti puikius santykius darbinėje aplinkoje, kur neretai būna daug streso?

„Mano vyras aprėpęs daug įvairiausių sričių, todėl dirbdami kartu per daug ir nesimatysime“, - nusišypso ji.
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Poderytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)