Įdėmiai „Šok su manimi“ poras pirmoje žiūrovų eilėje stebėjusios damos šokėjams negailėjo komplimentų, žavėjosi ir juos palaikė. Iš pradžių moterys nė nenumanė, kuo visa tai baigsis. Pasibaigus šokių projekto transliacijai, Vidą į šokių aikštelę pakvietė dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės mylimasis, šokėjas Deivydas Meškauskas.

Dar porai šokant, „Lietuvos perlų“ vedėja Skaiva Jasevičiūtė sėdo prie „Šok su manimi“ komisijos stalo, greta V. Pauliukaičio. Nors ponas Vytenis poros šokį įvertino 10-imt balų, Skaiva į viršų kėlė lentelę, ant kurios ryškiai švietė skaičius „2“.
Be abejo, projekto rengėjai nė nežadėjo poros vertinti iš tiesų, o V. Pauliukaitis Skaivai pareiškė, jog ši neturi teisės balsuoti ir vertinti.

„Jūs neturite teisės vertinti, negalite balsuoti. Jūs ne profesionalė, Skaiva“, - juokaudamas kalbėjo V. Pauliukaitis.

„Tai yra Vidos iš Plungės svajonės įgyvendinimas. Visos damos atvyko stebėti „Šok su manimi“ transliacijos nieko nežinodamos, Vytenis pakvietė Vidą vakarienės, kuri bus netrukus. Deivydas Meškauskas pakvietė ją valsui, o Vida išprovokavo V. Pauliukaitį ją pašokdinti“, - DELFI apie tai, kas vyko šokių aikštelėje, kalbėjo G. Jaunius.

Valsą šokusi su D. Meškausku ponia Vida vėliau priėjo prie komisijos stalo ir pareiškė, kad šokusi su Deivydu ji įsivaizdavo, kad šoko su V. Pauliukaičiu. Ilgų įkalbinėjimų neprireikė ir V. Pauliukaitis moterį pakvietė valsui.

Vidos ir V. Pauliukaičio šokį Skaiva įvertino 10-imt balų.

V. Pauliukaičio ir V. Dinsmonienės šokis – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją