„Mano gyvenime viskas yra neaišku. Vakar pradėjau, o šiandien baigiau. Išsitreniravau, o dabar jau turiu padaryti pertrauką, nes labai skirsiuosi nuo kitų savo kolegų. Nebetelpu į koncertinius marškinius, nežinau, ar čia raumenys netelpa. Sunku pasakyti, kas ten pas mane išsivystė. Matyt, raumenys, gal sausgyslės, o gal kaulai atsikišo“, - pokštavo žodžio kišenėje neieškantis pirmasis Valstybinio simfoninio orkestro smuikas Z. Levickis.

„Buvau užsiauginęs plaukus, tada juos nusikirpau, o dabar galvoju užsiauginti raumenis. Po to aš auginsiuosi apatinę kūno dalį, vyrišką pasididžiavimą“, - DELFI savo tolimesnius planus tobulinant kūną atskleidė šou projekto komisijos narys. Z. Levickis pasakojo, kad savo vyrišką pasididžiavimą stiprins pririšęs svarmenį ir darydamas pritūpimus.

„Yra viena problema, kodėl aš nustojau sportuoti vos tik pradėjęs. Buvo koncertas, dėl raumenų plyšo marškiniai, o jų sagos pabiro ant scenos. Visi galvojo, kad tai varpeliai, o iš tiesų buvo mano sagos. Jos pradėjo šokinėti po sceną, o publika pradėjo ploti. Dirigentas buvo labai nepatenkintas. Pagalvojau, kad man geriau nesportuoti, o daugiau valgyti lašinių, majonezo“, - pokštavo Z. Levickis. Pasiteiravus, kur vyras žada dėti sporto klubo abonementą, Z. Levickis pasakojo jo nepirkęs, o į klubą pateko praėjęs kiaurai sieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)