„Ne, vestuvių neplanuojame, tai klaidinga informacija“, - sakė Vilniaus dailės akademijoje kultūros vadybą studijuojanti V. Juchnevičiūtė, tačiau iškart paaiškino, kad kai du žmonės būna kartu, galvoja apie bendrą ateitį ir vestuves. „Tačiau konkrečiai šia tema nekalbam“, - tikino pašnekovė.

Viktorija sako, kad jos ir Mariaus tuoktuvės – visai realus dalykas. „Kada jos įvyks, nežinau, laikas parodys. Kada bus vestuvės, tada bus“, - kalbėjo ji.

Paklausta, ar nesuvirpa širdis, kai žiniasklaidoje pamato kolegų vestuvių nuotraukas bei interviu, dainininkė sako, kad kol kas kitų garsenybių tuoktuvės jai jokių emocijų nesukelia.

Po merginą išgarsinusio šou „Dangus“ ji kurį laiką draugavo su kitu realybės šou dalyviu Gediminu Nadtočiu-Natu. Pastarasis jau spėjo sumainyti žiedus su kita mergina ir net susilaukti pirmagimio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją