Berniukas pasaulį išvyko Klaipėdos gimdymo namuose rugsėjo 21-osios vakarą. Laimingi tėvai mažyliui išrinko lietuvių kilmės vardą – Tauras, turintį teigiamą reikšmę: taurus, garbingas, kilnus.

Be to, ne vienas pastebėjo, kad vaikelio gimimas paženklintas ypatinga data – 2021-09-21 ir 21 val. 20 min. Internautai ėmė rašyti, kad dėl pasikartojančių skaičių kombinacijų tai atrodo kaip magiškas laikas, o mama sutiko, jog jos ir vyro sūnus pasirinko gimti išties geru metu.

Ypatingą dieną jau dviejų vaikų mama Reda savo socialiniuose tinkluose pasidalino jautria akimirka – pirmąja nuotrauka su naujagimiu sūnumi. Po šia fotografija pasipylė šimtai sveikinimų, skirtų pagausėjusiai šeimai.

Pora, jau auginantį sūnų Herkų, džiaugėsi ir tuo, kad antrojo Redos gimdymo metu šalia buvo pažįstamas ir širdžiai artimas veidas.

„Smagiausia tai, kad gimdymą priėmė ta pati akušerė, kaip ir Herkų. Atvykus 20 val., kaip tik pamainai pasikeičiant, pagalvojau, kaip būtų faina... Ir ji eina... Sako: „Labas, Reda. Aš jau laukiau, kada atvažiuosi“. Tai buvo geriausia dalis. Ji yra nuostabi ir pasitiko mūsų antrąjį vyrutį“, – džiaugsmo neslėpė jau dviejų atžalų mama.

Laimei, tiek mažylis, tiek mama jaučiasi gerai, tačiau kol kas rekomenduojama dar šiek tiek pabūti medikų priežiūroje.

„Jaučiamės puikiai. Norime namo, bet kadangi gimėme vakare, tai dar teks iki ryt pabūti. Ačiū už tokią sveikinimų gausą“, – dėkojo R. Mauricienė.

Delfi primena, kad visada Klaipėdoje svajojusi gyventi Reda per mažiau nei vienerius metus susižadėjo, susituokė ir pirmąkart pastojo. Pašnekovė sakė, kad jos ir vyro gyvenime viskas vyksta greitai, tačiau užtikrintai ir su didžiule meile – nesvarbu, ar tai būtų šeima, ar darbas. Galbūt todėl Reda yra ne tik laimingai ištekėjusi žmona bei mama, bet ir sėkmingą makiažo verslą įkūrusi vizažistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)