Jau kurį laiką Monika džiugina šiaulietes atliekamais makiažais. Norinčių pasigražinti atsiranda tiek, kad A. Šedžiaus išrinktoji net nespėja padažyti visų norinčių. „Daug laiko užima koncertai, kitos veiklos. Nelabai išeina suderinti kelis darbus“, - DELFI kalbėjo garsi šviesiaplaukė. Monika neslėpė, kad šis darbas jai neša ir nedidelį pelną. Tačiau tai yra veikiau malonumas, nei pragyvenimo šaltinis.

„Į mane kreipiasi labai daug norinčių pasigražinti. Kadangi esu susiplanavusi savo laiką į ateitį, tad darbai dubliuojasi, negaliu visų priimti. Merginos ateina pas mane pasidaryti makiažus įvairiausioms šventėms: vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams. Kartais net neklausiu, kokiai šventei norėtų. Klientė pasako, kad reikia šventinio makiažo, kartais prašo ryškesnio, o kartais švelnesnio“, - DELFI kalbėjo M. Šedžiuvienė, makiažus atliekanti Šiauliuose išsinuomotame kabinete.

Nors Monika makiažo žinių sėmėsi privačiose pamokose, baigė kursus, tikino, kad jau vaikystėje pajuto norą būti vizažiste: „Vaikystėje „patepliodavau“ kiemo drauges, o dabar tuo užsiimu žymiai rimčiau.“

Nors niekam ne paslaptis, kad geriausia reklama grožio specialistėms yra teigiami klienčių atsiliepimai ir rekomendacijos, Monika neslėpė, kad žinomumas taip pat privilioja klientes: „Tai mano verslo pradžia, visai neseniai tuo pradėjau užsiimti. Žinoma, ateina ir klientės, kurioms mane rekomendavo draugės.“

Nors grupėje „Pop Ladies“ profesionalios vizažistės diplomu gali pasigirti ir Oksana Pikul, tačiau visos narės prieš pasirodymą grimuojasi pačios. „Kiekviena dažosi pagal save, pačios labai puikiai moka tą daryti“, - DELFI teigė M. Kvietkutė.

DELFI nuotraukų galerijoje - M. Šedžiuvienės makiažų pavyzdžiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (491)