Nuo Astos Valentaitės iki Ingos ir Aivaro Stumbrų, nuo Manto Petruškevičiaus iki ką tik vedusio Aleksandro Pogrebnojaus. Visas žvaigždynas ir pulkas spaudoje dar nematytų veidų – sausakimšame klube „Virtuvės mitų griovėjai“ Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius pristatė pirmą receptų knygą „7 ingredientai“, kurioje visi receptai susideda iš ne daugiau, kaip septynių sudedamųjų dalių.

Viešųjų ryšių specialistas, vienas iš knygos autorių A.Ivanauskas jau per renginį knygai pranašavo didžiulę sėkmę ir užsiminė apie pakartotiną tiražą.

„Mes išsikėlėme sau užduotį, kad būtų daugiausiai septyni ingredientai ir mažai gaminimo etapų – viens, du, trys, keturi žingsniai. Lietuvai reikia įdomių, bet paprastų, kūrybiškų patiekalų iš vietinės produkcijos. Mūsų knygoje vidutinė patiekalo kaina – 10-15 litų“, - trumpai knygą pristatė Alfas.

DELFI paklaustas, kokia tokio grandiozinio vakarėlio knygos pristatymo proga priežastis – įdomi knyga, maisto gaminimo epidemija, ar ilgametė patirtis viešųjų ryšių srityje – Alfas nemirktelėjęs atsakė tikintis apsilankiusių įžymybių nuoširdumu: „Mes džiaugiamės, kad kvietėm ne į kokį gimtadienį, o į savo „kūdikio“ krikštynas. Manau, kad daugelis žmonių atėjo nuoširdžiai, kad mes jiems patinkam. Manau, kad jie džiaugiasi mūsų sėkme.“

Prieš keletą metų rožinių cepelinų, gaminamų su burokėliais, išgarsėjęs A.Ivanauskas mano, kad labiausiai vykęs eksperimentas knygoje – ledai per vieną minutę iš trijų ingredientų.

DELFI galerijoje – knygos pristatymo vakarėlis:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)