Kalėdiniame vakarėlyje, kuris buvo rengiamas viename garsiausių Vilniaus viešbučių, tarp būrio VIP svečių buvo galima pastebėti ir retai viešumoje matomą verslininką Laimutį Pinkevičių. Šalia jo nuotraukose pozavo žavi tamsiaplaukė moteris.

Po kelerių metų tylos prieš pat didžiąsias žiemos šventes sostinės viešbutyje vėl girdėjosi vienų prabangiausių laikrodžių tiksėjimas. Žinomi kviestiniai svečiai rinkosi į prabangų vakarėlį, kurio metu demonstravo ir išskirtinį stilių.

Šveicarijos laikrodžių gamintojas „Hublot“, kartu su Lietuvos juvelyrikos kompanija „Auksinė dovanėlė“, kviestinei publikai surengė įsimintiną kalėdinį vakarą.

Renginio nepraleido Viktorija Siegel su vyru Laurynu Suodaičiu, Dovilė Urbanaitė su sužadėtiniu Kai Schukowskiu, Laimutis Pinkevičius, Inga Stumbienė su vyru Aivaru Stumbru, Juozas Statkevičius ir kiti.

Kalėdinio vakaro erdvė sužibėjo klasikos ir šiuolaikinio dizaino dekoru, kuriuo rūpinosi „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“.

Sidabro ir juodos spalvos puošmenos kūrė šventinę nuotaiką, kurią sustiprinti padėjo gyvo garso grupė „Michael Frishman Show“.

Primename, kad verslininkas L. Pinkevičius buvo susituokęs su Asta Valentaite, jų vestuvės įvyko 2008 rugsėjo pradžioje. Pora žiedus sumainė Lentvario bažnytėlėje. Sutuoktiniai nesislapstė, net ceremoniją galėjo stebėti visi norintys.

Astą ir Laimutį sutuokė kunigas Ričardas Doveika. Pasiturintys žmonės prieš vestuves, apsidrausdami nuo turto praradimo skyrybų atveju, dažnai pasirašo sutartį. Delfi žiniomis, tokią sutartį buvo pasirašę ir dabar jau buvę sutuoktiniai.

Vestuvių dieną A. Valentaitė pasipuošė Juozo Statkevičiaus kurta balta suknele, dekoruota rožėmis. Pamergės pasipuošė žemę siekiančiomis kreminės spalvos suknelėmis. Bažnyčioje, ceremonijos metu, skambėjo Asmik Grigorian ir styginių kvinteto atliekami kūriniai.

Po iškilmių bažnyčioje, svečiai buvo pakviesti į Lentvario dvarą. Vėliau vestuvių puota persikėlė į Vilniaus rotušę, o po vidurnakčio – į prabangų naktinį klubą.

Kalbos apie poros skyrybas viešumą pasiekė po metų santuokos. Ir nors tuo metu nė vienas sutuoktinis apie tai neatviravo, pora netruko pasukti skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)