Nuo spalio mėnesio kartu su buvusiu vyru nebegyvenanti Violeta Delfi teigia, jog sprendimas skirtis nebuvo skubotas – jiedu su buvusiu mylimuoju viską apgalvojo.

„Manau, kad žmonės mūsų amžiuje ir su mūsų suvokimu priima sprendimą skirtis jau išbandę viską, pabandę išsaugoti santuoką. Maltoje skyrybų sistema kitokia nei bet kurioje Europos šalyje. Netgi šiek tiek primena viduramžius, – juokiasi Violeta. – Žinoma, kad kai esi procese, nėra nei labai smagu, nei juokinga, tad tiesiog reikia visa tą laiką išlaukti. Į smulkesnes detales gilintis nenorėčiau – tai labai asmeniška. Ačiū už supratimą ir pagarbą.”

Sąmoningumo stovyklų moterims Maltoje įkūrėja ir organizatorė Violeta pasakoja, jog santuokos nesureikšmina – ypač dabar, kai skiriasi trečiąjį kartą.

„Nesvarbu, ar tai pirmoji, ar penktoji santuoka... Turėdama gyvenimiškos patirties jau neskirstyčiau santykių į santykius esant santuokoje ir nesant joje. Nors tą daro daugelis žmonių, o ir aš taip dariau. Jei žmogus nesusituokęs, bet turėjęs nemažai santykių, tuomet lyg ir nepastebimi tie išsiskyrimai, bet jei žlunga trečioji santuoka – jau skamba dramatiškai. Asmeniškai man santuoka baigiasi tuomet, kai žmonės tik gyvena kartu, tačiau daugiau nieko bendro nebėra likę. O aš nemačiau prasmės taip gyventi”, – prisipažįsta moteris.

Visą Delfi išskirtinį interviu su Violeta skaitykite čia.

Delfi primena, jog Edo ir Violetos sužadėtuvės įvyko 2017-ųjų išvakarėse. Na, o tų pačių metų gegužę įvyko ir įsimylėjėlių vestuvės, kurias nuo žiniasklaidos žinomai moteriai kuriam laikui pavyko nuslėpti.

„Susipažinome Maltoje, vieno renginio metu. Tuo metu abu buvome laisvi žmonės, neturėjome antrų pusių, tad šiandien ramia širdimi džiaugiamės tuo jausmu, kuris įsiplieskė pirmo susitikimo metu ir peraugo į šeimą“, – tąkart pasakojo pašnekovė.

Du kartus išsiskyrusi moteris iš pirmos santuokos augina 13-metį sūnų Matą, iš antrosios – 9-erių dukrą Dorotėją, o prieš 2,5 metus su Edu susilaukė sūnaus Adomo.

Violeta pasakojo, kad, prieš jai pasipiršdamas, Edas atsiklausė Mato ir Dorotėjos leidimo.

„Mano vyras atsiklausė vaikučių, ar galėtų pasiūlyti jų mamai, jo mylimai moteriai, (to, ką jis pasakė, detaliai net nenorėčiau pasakoti, nes tai – pernelyg asmeniška ir bangu man...) tekėti už jo. Tai buvo labai jaudinantis momentas mums visiems.

Su vaikučių palaiminimu, jų šūksniais ir plojimais...be abejo, aš ištariau „taip!“ Likus vos valandai iki Naujųjų (tarp Lietuvos ir Maltos – valandos skirtumas). Tada skubėjome pasidalinti džiugia žinia su abiejų tėvais ir mylimais draugais, sveikindami visus su Naujais“, – pasakojo V. Repčenkaitė.

Prieš maždaug penkerius metus, kai subyrėjo antroji jos santuoka, Violeta su vaikais saloje liko visiškai viena. „Delfi“ laidoje „Kasdienybės herojai“ ji praėjusiais metais prisipažino, kad dėl nesusiklosčiusių dviejų santuokų įžvelgia ir savo kaltės.

„Buvau auklėta, kad turiu gerbti save, ir niekam neleisti su manimi blogai elgtis. <...> Buvau nekantri ir negaliu slėpti, kad populiarumas manęs visiškai nepalietė. Net tada, kai visiškai viena su sūnumi ir dukra Maltoje turėjau kabintis į gyvenimą, niekada nemaniau, kad esu neverta meilės, ir joks vyras į mane – moterį su dviem vaikais nežiūrės“, – sakė Violeta.

Violeta Repčenkaitė su vyru

Savo dabartinį vyrą Edą, įmonės, kuriančios kompiuterinius žaidimus, vadovą, Violeta sutiko Maltoje – vieno prabangaus renginio metu. Edas, australės ir maltiečio sūnus, iškart pastebėjo žavią lietuvę.

„Atskleisiu paslaptį – vyresnėlis sūnus Matas išvyko į Lietuvą gyventi pas tėtį. Neslėpsiu, teko ne vieną ašarą nubraukti iš ilgesio, bet aš labai džiaugiuosi matydama jį laimingą“, – tąkart sakė Violeta.

Maltoje ji du arba tris kartus per metus rengia atgimimo stovyklas moterims.

„Būtent ėjimas sąmoningo gyvenimo keliu man padeda trečioje santuokoje puoselėti darnius santykius“, – sako Violeta.

Vis dėlto Violeta laidoje neslėpė, kad ir trečioji jos santuoka patyrė daug išbandymų.

„Jau per pirmąjį pasimatymą aš pasakiau – aš esu trys viename. Aš jau buvau tokioje stadijoje, kad nebenorėjau atrodyti geresne. Tuomet jis sakė – man viskas tinka, bet kai apsigyvenome kartu, viskas pasirodė daug sudėtingiau. Aš galvojau – tikriausiai jis apsisuks ant kulno, ir išeis. Ir aš negalėčiau jo smerkti“, – laidoje „Kasdienybės herojai“kalbėjo Violeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (359)