Pirmieji vestuvių svečiai į Vilniaus universiteto kiemą pradėjo rinktis likus daugiau nei pusvalandžiui iki ceremonijos pradžios. Vienas pirmųjų čia pasirodė ir verslininkas, jaunikio tėvas Laimutis Pinkevičius. Netrukus kiemelis prisipildė gausaus būrio draugų ir artimųjų, kurie nekantriai stoviniuodami laukė nuotakos.

Bažnyčios kieme nuotaka pasirodė madingai vėluodama keletą minučių. Altoriaus link ją lydėjo tėvas. Šventei moteris pasipuošė dizainerės Ramunės Piekautaitės kurta prabangia suknele su nuometu.

Vakare maždaug 80 svečių pakviesti į vestuvių puotą „Pirklių rūmuose“, Vilniaus centre. Vestuvių organizatorė tikino, kad su šia pora buvo dirbti išties lengva. „Jie norėjo, kad svečiai būtų atsipalaidavę ir tiesiog švęstų“, – kalbėjo mergina.

Po ceremonijos ant jaunavedžių rankų sužibo kelių spalvų aukso žiedai, nuotakos - puoštas deimantais. Psalmes ceremonijos metu giedojo dainininkas Merūnas Vitulskis.

J. Unguraitytės ir D. Pinkevičiaus vestuvės

DELFI kalbinta nuotaka tikino prieš ceremoniją nejautusi jokio jaudulio. „Panašu, kad buvau labai užtikrinta savo sprendimu. Bandžiau dirbtinai iššaukti jaudulį, bet nepavyko. Kaip ir minėjau, esu labiau nei užtikrinta“, – po ceremonijos sakė nuotaka. Tuo tarpu jaunikis D. Pinkevičius jaudulio neslėpė.

Kopinėti medaus pora po kelių dienų išvyks į Graikiją, Santorino salą. Ten pora praleis savaitę – abu neslėpė esantys darboholikai ir turintys daug darbų čia, Lietuvoje.

Po vestuvių J. Unguraitytė pasirinko Pinkevičienės pavardę. „Pavardė labai graži, reikalo trumpinti jos nemačiau“, – atviravo ji.

Pora planuoja ir šeimos pagausėjimą. Paklausti, kiek norėtų susilaukti vaikučių, jaunavedžiai juokavo: „Kiek Dievas duos“.

Bus papildyta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)