Pasveikinti jaunavedžių susirinko gausus būrys pramogų pasaulio ir verslo atstovų. Vienas paskutiniųjų į šventę atvyko ir Marijonas Mikutavičius su širdies drauge Ieva Daugirdaite. Po jų prabangiu baltu visureigiu prie bažnyčios atvyko ir nuotaka. I. Kavaliauskaitė į savo vestuves vėlavo vos 11 minučių. Pasipuošusi balta prabangia Ramunės Piekautaitės kurta suknele su šleifu nuotaka žengė altoriaus link. Mergina neslėpė geros nuotaikos ir noriai pozavo kelioms dešimtims fotografų.

Indrė Kavaliauskaitė

Ceremonijos metu įėjimą į bažnyčią saugojo kostiumuoti apsaugininkai. Tai gerokai papiktino tikinčiuosius, norėjusius patekti į bažnyčios vidų. „Apsaugos vyrukai nepraleido progos pašmaikštauti, sakydami, kad bažnyčioje vyksta „uždaras vakaras“. Ne vieną garbaus amžiaus moteris plūdos girdinti „tokias nesąmones pirmą kartą“.

Po maždaug 40 minučių trukusios ceremonijos iš bažnyčios į lauką ėmė plūsti svečiai. Jų į šventę susirinko keli šimtai. Ant šventovės laiptų pabučiavęs savo žmoną J. Morkūnas lenkų kalba svečius pakvietė susitikti „bufete“. Išsipusčiusių svečių būrys patraukė į bažnyčios kiemą pakelti taurės už šeimos laimę. Nuo bet kokių komentarų žiniasklaidai jaunavedžiai susilaikė. Pirmoji rankose laikydama suknelę į uždarą kiemą spruko I. Kavaliauskaitė. Įėjimą į bažnyčios kiemą taip pat saugojo apsaugininkai, fotografams siūlę atsukti objektyvus arba eiti šalin.

I. Kavaliauskaitė po vestuvių pasirinko dvigubą pavardę.

Svečių pulke buvo galima sutikti Nemirą Pumprickaitę, Adamkų šeimą, Jakilaičių šeimas, politiką E. Masiulį su žmona, G. Steponavičių, A. Jagelavičiūte ir A. Grigaliūniene su vyrais ir daugybę kitų žinomų šalies žmonių. Tokia garsių draugų kuopa, ko gero, negali pasigirti nė viena kita garsi Lietuvos pora, šiemet šventusi savo vestuves.

Jogaila Morkūnas ir Indrė Kavaliauskaitė

Pramogų pasaulio užkulisiuose kalbos apie netikėtas vestuves netilo jau kurį laiką. Apie tai, kad žinomas verslininkas J. Morkūnas prie altoriaus ketina vesti šešiolika metų jaunesnę TV laidų vedėją I. Kavaliauskaitę DELFI pranešė pirmasis – dar šių metų pradžioje. Tačiau tada būsimi sutuoktiniai šią žinią neigė kaip įmanydami, o į pramogų pasaulio renginius atvykdavo atskirai.

„Vieno vakarėlio metu jis atsistojo ir tiesiog pasakė, kad būtent tada bus vestuvės. Neužmovė Indrei jokio sužadėtuvių žiedo, tačiau visi suprato, kad taip jis pasipiršo savo mylimajai. Jie nori didelės šventės su keliais šimtais svečių“, – naujienų portalui DELFI metų pradžioje kalbėjo artimas poros bičiulis.

J. Morkūnas jau buvo kartą vedęs. Su žmona pianiste Audra Budryte verslininkas sulaukė sūnaus Adomo, kuriam dabar 16 metų. Populiarus vyras buvo užkariavęs ir žaviosios verslininkės, išskirtinių kelionių organizatorės Ingos Bytautės širdį. Pora draugavo trejus metus, tačiau vėliau santykiai atvėso.

Kelerius metus viešumoje J. Morkūnas buvo pastebimas su stiliste Austėja Jablonskyte, tačiau moteris šiemet Las Vegase susituokė su architektu Justinu Žaliu.

DELFI žiniomis, I. Kavaliauskaitė anksčiau šiltus jausmus puoselėjo lenktynininkui Dainiui Matijošaičiui.

Pildoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1059)