Kaip DELFI pasakojo pati J. Kazlauskytė, savo meilės šventę įsimylėjėliai pasirinko kelti Lietuvoje, nes šį kraštą labai myli. Anot pašnekovės, jiedu su mylimuoju pasirinko paprastą ir nuoširdžią šventę, nes norėjo kuo daugiau dėmesio skirti tam, kas svarbiausia. Vestuvių dieną šalia jų nebuvo ir pamergių ar pabrolių, o po bažnytinės santuokos jie išskubėjo šventinės vakarienės.

Nors Justina ir pripažįsta, kad vestuvių norėjo tik artimiausių žmonių bei draugų rate, tačiau svečių skaičius augo su kiekviena diena.

„Nežinau, kokiomis laikomos didelės ar mažos vestuvės. Mano manymu, jos bus nedidelės. Susirinko tik artimiausi žmonės ir draugai. Aišku, tas skaičius vis tiek išauga, bet svečių skaičius tikrai nesiekia šimto. Jų bus daugiau nei trisdešimt“, – kalbėjo ji.

Justina juokavo, kad vestuvėse svarbiausia nuotaka, todėl savo suknelei ji skyrė ypatingą dėmesį.

„Vestuvinę suknelę pasiuvo pagal mano figūrą. Ji iš „Pronovias“ mados namų. Šią suknelę pirkau Londone, nes ten yra tarpinė jų būstine. Tačiau pagrindiniai mados namai įsikūrę Barselonoje.

Kadangi aš labai daug dirbu su įvairiomis suknelėmis, o dažnai ir vestuvinėmis, galiu pasakyti, kad aiškiai žinojau, ko noriu. Norėjau tilpti per duris (šypsosi), todėl pasirinkau gražią, tiesaus kirpimo suknelę. Jaunikis nematė jos (suknelės) iki pat šventės. Na, o antrą suknelę siuvo Kęstas Rimdžius“, – kalbėjo ji.

Žinoma moteris džiaugėsi, kad paskutinėmis dienomis prieš vestuves neliko jokių darbų, viskas buvo suruošta ir teliko laukti įsimintinos dienos bei povestuvinės kelionės.

„Mes susiplanavome povestuvinę kelionę bei renkamės populiarią medaus mėnesio kryptį. Keliausime į tolimą kraštą. Tačiau nenoriu atvirauti, kur“, – kalbėjo ji.

Žinomas modelis ir odontologas meilę puoselėja jau ketverius metus, o lemtingą pasiūlymą likusį gyvenimą praleisti drauge Justina išgirdo po dviejų metų draugystės.

„Nuo šios dienos lieka mėnesis iki mūsų keturių metų draugystės sukakties. Kartu esame jau pakankamai ilgai“, – sakė ji.

Merginos vyras nemėgsta mirgėti spaudos puslapiuose, todėl detaliau pasakoti, kaip įvyko piršlybos, ji nenorėjo. Net ir feisbuko paskyroje pora nekeitė draugystės statuso, nes nenorėjo per didelio dėmesio.

„Iš karto po piršlybų nepradėjau planuoti vestuvių, tad planavimas netruko dvejus metus. Dėlioti sumanymus pradėjome nuo rugsėjo. Tiesiog reikėjo suderinti veiklas, susisiekti su žmonėmis. Kai kurie mūsų svečiai skrido iš Amerikos ir kitų šalių“, – kalbėjo ji.

Merginos draugų ratas išsiplėtęs po visą pasaulį, nes 28 metų modelis yra dirbęs su tokiais mados namais kaip „Escada“, „Intimissimi“ ar dizaineriu Roberto Cavalli. Merginai sėkmė pradėjo šypsotis, kai „Mis Lietuva 2009“ ji iškovojo fotogeniškiausios merginos titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)