Šv. Jonų bažnyčia specialiai Ingridos ir Justino tuoktuvėms buvo papuošta baltu plačiu kilimu. Jis driekėsi nuo pagrindinių šventovės durų iki altoriaus. Abipus kilimo buvo pabarstyta įvairiaspalvių rožių žiedlapių. Prie altoriaus ceremonijos metu degė daugybė baltų žvakių, vazose buvo pamerkta baltų gėlių.

Nuotaka vilkėjo stilingą šviesią suknelę, rankose atsinešė baltų gėlių puokštę. Jaunikis vilkėjo klasikinį tamsų kostiumą. Jaunajam, laukusiam savo išrinktosios prie altoriaus, teko keletą minučių luktelėti ilgiau. Ingrida prie altoriaus atlydėta keletu akimirku vėliau nei buvo planuota.

Vos nuotakai pasirodžius bažnyčioje, suskambo giesmės ir neilgai trukus buvo pradėtos iškilmingos šv. Mišios. Skaitinius ceremonijos metu skaitė Ingridos sesuo Kristina.

Jaunųjų pasveikinti į bažnyčią atvyko būrys jų artimųjų ir draugų. Tarp jų buvo ir Ernesta Elzbergaitė su mama bei jos sužadėtiniu, Ernesta Kalinauskaitė, Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Matas Nipiravičius ir daugybė kitų.

Ingrida ir Justinas iki tuoktuvių draugavo daugiau nei trejus metus.

Liepos pabaigoje Ingridos sesuo Kristina su draugėmis surengė siurprizą. Atvykusi į oro uostą, Ingrida sužinojo, kad neilgai trukus teks skristi į Ibizą švęsti mergvakario.

Ingrida daugybę metų pasirodydavo dainininkės Erikos Klimenko - Tajos koncertuose kaip pritariančioji vokalistė, vėliau buvo trumpam prisijungusi prie merginų grupės "Naujosios pupytės", atsisveikinusi su grupe tęsė solinę karjerą ir gerbėjams yra pristačiusi keletą savo kūrinių. Ji dalyvavo BTV muzikiniame projekte "Muzikinė kaukė", dainavo LNK projekto "Plikis ir ponia" chore. 

I. Kolytės tuoktuvių ceremonija - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (577)