„Cibulinės idėja gimė prieš kelerius metus, kai kaimo gegužinėje mane užkalbino vietinė ragana, – prieš renginį pasakojo Rimantė Kulvinskytė. – Ji būrė mane runomis ir tikino, kad pasitelkus gamtą ir žoleles galima įgyvendinti bet kokį norą. Tuomet jos juokais paklausiau, kaip liaudiškai didinama krūtinė. Būrėja pažvelgė į mane, tuomet į mano mamą ir tartum pyktelėjusi mamos pasiteiravo, ar ji kada yra man liepusi sodinti svogūnus“.

Kaip teigė R. Kulvinskytė, geriausia sodinti svogūnus be liemenėlės, tačiau net ir su ja reikėtų tikėtis efekto. Mergina taip pat pridūrė, kad tos, kurios sodina svogūnus, turėtų būti basos.

Praleisti vakaro gamtoje, pasiklausyti gyvai atliekamų dainų ir, pasodinus svogūnus pasididinti krūtinę, nepraleido progos būrys pramogų pasaulio atstovių. Į renginį atvyko buvusi laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė, merginų grupė „Pinup Girls“, buvusi Seimo narė Donalda Meiželytė.

Kaip DELFI tvirtino renginyje dainavusi Urtė Šilagalytė, minčių didintis krūtinę pas plastikos chirurgus niekada nebuvo. Tačiau pasodinti kelių svogūnų mergina neatsisakė. „Rimantė sakė, kad pasodinus keturis svogūnus krūtinė padidės iki C dydžio“, – juokavo atlikėja.

Dainininkė Dileta Meškaitė stebėjosi, kad renginyje apsilankė labai daug vyrų. „Matyt, jiems pigiau nupirkti kilogramą svogūnų, nei įstatyti krūtinę už kosminę sumą“, – šmaikštavo mergina. Dileta niekuomet negalvojo apie krūtinės didinimą pas plastikos chirurgus, mat mėgsta miegoti ant pilvo.

Renginio dalyviai ne tik klausėsi Marko Palubenkos, „Elle G“ ir Urtės Šilagalytės dainų, bet ir sudalyvavo žurnalo „Panelė“ organizuotoje fotosesijoje, kurią žurnalo skaitytojai jau išvys birželio mėnesį.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)