Į uždarą gimtadienio vakarėlį taip pat atvyko ir pramogų pasaulyje neretai matomi veidai, tarp kurių – Monika Ostrenkova, Laurynas Dubrovskis-Kenas ir kt.

Susirinkus visiems svečiams Renata tarė padėkos žodį, netrukus po to jai atėjo laikas užpūsti ant torto degančias žvakutes. Sugalvojusi norą ji taip ir padarė. Tiesa, apie ką ji svajoja, Renata neišsidavė.

„Aš labai norėčiau, kad mano idėjos išsipildytų. Svajonės jau pildosi, bet norisi, kad viskas ir toliau lengvai klostytųsi. Norisi sėkmės, tačiau svarbiausia yra mano ir artimųjų sveikata. Juk net jei ir su finansais viskas bus gerai, o tavo artimui bus blogai su sveikata, tu nesijausi laimingas. Norisi sveikatos savo artimiesiems.

Tiesą sakant, dabar esu labai laiminga. Nors esu kiek pavargusi dėl darbo, bet esu laiminga. Turiu viską, ko noriu. Žinoma, neturiu jokių didelių rūmų ar milijono, tačiau man to ir nereikia. Mano vidus yra toks ramus, kaip niekada. Savo viduje atradau ramybę, harmoniją ir euforiją“, – DELFI pasakojo vakaro šeimininkė.

Į ateitį Renata žiūri atsargiai, nes, kaip sako ji, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi.

Dabar Renata gyvena vienišos mamos gyvenimą ir visą save atiduoda dukrai bei darbui, kuriame ji dažnai praleidžia net 12-14 valandų.

„Kartais atrodo, kad namo grįžtu tik pamiegoti, o laisvą dieną turiu tik sekmadienį. Užsiimu plaukų priauginimu, verslas sekasi puikiai. Matyt, geriausia, kai nesiblaškau ir siekiu tik vieno tikslo. Man net draugės sako, kad aš išprotėjau, jog tiek dirbti negalima. Nepaisant to, aš dabar jaučiuosi labai laiminga. Jau geriau savo energiją skirsiu savo verslui, o ne vyrams. Kam man to reikia? Geriausia visko pasiekti pačiai ir nelikti niekam skolinga, todėl dabar atėjo laikas visus meilės reikalus braukti į šoną ir visą savo dėmesį skirti savo veiklai ir vaikui“, – sako dar praėjusiais metais su paskutiniu širdies draugu išsiskyrusi moteris.

„Pastaruoju metu atitolau net nuo socialinių tinklų. Neturiu tam laiko. Savo nuotraukomis ten dalinuosi jau labai retai, viešinu tik savo darbus paslaugų puslapyje“, – pasakoja plaukų priežiūros meistrė.

Žvelgdama į prabėgusius metus Renata juokiasi ir sako nesuprantanti, kaip taip greitai gali bėgti laikas.

„Taip, man 35-eri ir negaliu tuo patikėti, kaip greitai laikas prabėgo. Žiūriu atgal ir nesuprantu, kur prabėgo tie metai. Ypač pastarieji 5-eri metai. Atrodo, juk ką tik švenčiau gimtadienį, o jis ir vėl atėjo. Pastebėti laiko tėkmę man padeda dukra, nes jai jau 11-ika metų“, – šypteli penktokės mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)