DELFI pasiekė informacija, kad prabangus kriptomilijonieriaus „Lamborghini“ trukdė eismą sunkiai pravažiuojamoje Vilniaus gatvėje ir sukėlė spūstis. Naktinį gyvenimą sostinėje stebėjusių teigimu, raudonas Huracan modelio automobilis judrioje gatvėje buvo paliktas stovėti bent porai valandų.

Negana to, viename populiariame sostinės naktiniame klube, prie kurio ir stovėjo P. Aršausko transporto priemonė, įvyko neramumai, dėl kurių buvo iškviesti keli policijos automobiliai ir greitoji medicinos pagalba. Šaltinių teigimu, buvo sužeistas vienas vaikinas. Manoma, kad įvyko muštynės.

Įvykus šiam incidentui greta stovėjęs P. Aršausko automobilis tapo dar didesne kliūtimi. Anot įvykį mačiusiųjų, kaimyniniai barai niekaip negalėjo išprašyti raudono turtuolio „Lamborghini“, kol neatvyko policija.

Įvykio sūkuryje atsidūręs P. Aršauskas DELFI teigė incidentą matęs, tačiau, kaip sakė jis, jo automobilis spūsčių tikrai nesukėlė.

Įvykis Vilniaus centre

„Stovėjome tikrai ne porą valandų. Aš dabar važinėju su vairuotoju. Išvažiavom – grįžom, išvažiavom – grįžom. Jis tikrai nestovėjo vietoje. Tokiais atvejais visada kviečiama policija, jeigu yra kažkokių bėdų“, – sakė kriptomilijonierius.

Anot Pauliaus, jo paliktas automobilis su įjungtomis avarinėmis šviesomis ne tik netrukdė eismo, o dar ir suteikė papildomo dėmesio šalia esantiems barams.

„Užeiname į vieną barą keliolikai minučių, tada važiuojam prie kito, o vėliau ir prie trečio. Mano automobilis pritraukia klientų barams, tad manau, jų savininkai tikrai neturi nieko prieš mane, jie tikrai nepyksta. Tuo piktintis gali nebent kažkokie liūdni žmonės arba tie, kurie yra nepatenkinti viskuo iš esmės“, – teigė pašnekovas.

Nepaisant to, neramumus malšinti sostinės centre atvykusi policija turėjo pretenzijų ir P. Aršausko paliktam automobiliui.

„Mūsų policija paprašė mandagiai patraukti automobilį, taip ir padarėme. Matėme tą situaciją, tad aš pats vairuotojui pasakiau, kad pravažiuotume šiek tiek toliau, jog nemaišytume“, – sakė jis.

P. Aršauskas sako supratęs situacijos rimtumą, tad atvykus keliems policijos ekipažams ir medikams, jis savo automobilį patraukė kaip įmanoma greičiau.

„Net neįsivaizduoju, kas ten nutiko, bet situacija atrodė verta kino filmo. Ten buvo du policijos autobusiukai, dar viena paprasta policijos pareigūnų mašina ir greitoji, tad tikrai supratau, kad nereikia trukdyti. Pavažiavome toliau, kad jie atliktų savo darbą“, – DELFI sakė Paulius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (568)