Viktorija ir Laurynas liudininkus pasirinko neatsitiktinai. Dar šių metų pradžioje Rasa laidoje KK2 pasakojo, kad turi geriausią draugę, kuriai pasipasakoja visas savo bėdas ir sulaukia užuojautos. Tuomet šia tema kalbėdama žinoma moteris omenyje turėjo savo bičiulę – garsiąją nuomonės formuotoją V. Siegel.

„Mes draugaujame šeimomis, ir, nors ta mūsų draugystė nėra sena, bet ji labai šilta, labai jauki ir labai draugiška. Ir verkiam kartu, ir šnekam kartu, džiaugiamės kartu, pasimaudom irgi kartu ir pagriliuojam kartu, ir atostogaujam kartu Preiloje pas mus“, – tuomet kalbėjo R. Stonienė.

Restorano Kaune renginyje neseniai kalbinta Rasa neslėpė, kad dėl užimtumo ji su vyru vienas kito draugija dviese mėgaujasi ypač retai. Dažniausiai šeima laiką leidžia namuose, su vaikais.

„Ši vasara man labai darbinga. Plečiame liofilizuotų produktų verslą, rūpinamės žaliavomis žiemai, mums puikiai sekasi. Vasara Lietuvoje džiugina puikiu oru, todėl atostogų užsienyje neplanuojame. Neslėpsiu, nesame dažni restoranų lankytojai. Mieliau pramogaujame namuose, kieme užkūrę grilį“, – pasakojo R. Stonienė.

Tad ir bičiulių vestuvės buvo maloni proga šiek tiek atitrūkti nuo darbų ir pasimėgauti ne tik jų meilės švente, bet ir vienas kito kompanija.

Delfi primena, kad Rasos vyras įvardijamas kaip vienas turtingiausių Lietuvos žmonių. R. Stonio, buvusio „Dujotekanos“ vadovo, turtas vertinamas maždaug 70 mln. eurų.

Prasidėjus pandemijai, šeima daugiausia laiko praleidžia Lietuvoje.

Sostinės centre susituokusius Lauryną ir Viktoriją ypatingą dieną lydėjo ir kitų artimųjų bei bičiulių šypsenos. Prie gėlėmis ir jų žiedlapiais išpuoštos cerkvės durų prieš pat ceremoniją ėmė rikiuotis pasipuošę svečiai, tarp kurių – ir žinomi veidai.

Jaunųjų laime džiaugėsi verslininkė Dovilė Urbanaitė kartu su mylimuoju, Vilniaus viešbučio „Kempinski“ generaliniu direktoriumi Kajumi Schukowski, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, drabužių kūrėja Monika Bliujūtė, verslininkė Eglė Gliaudelytė ir kt.

Daugiau apie vestuves ir jaunavedžių įspūdžius galite skaityti kitame Delfi straipsnyje, paspaudę čia.

Nuotraukų galerija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)