Atostogų akimirkomis Viktorija dalinosi ir su savo sekėjais socialiniuose tinkluose.

„Pabusti su tokiu vaizdu“, – rašė influencerė. Vos pravėrusi kambario duris Viktorija pateko į terasą su privačiu baseinu.

„Kokie čia vaizdai! Kaip gražu visur!“, – džiūgavo su draugėmis laiką leidusi Viktorija.

Tiesa, merginų kelionė nepraėjo ir be ne tokių smagių netikėtumų.

„Viskas kaip ir būtų tobula, jei po vakar visos dienos pasiplaukiojimo nebūčiau nudegusi ant saulės taip, kad reikėjo net daktaro pagalbos ir vaistų, ir, aišku, nesuskaičiuosiu kiek šaltų kompresų, kad bent kažkiek numušti tą kūno „degimą”. Žodžiu, ir juokinga ir graudu!“, – rašė žinoma influencerė.

Nors kelias dienas žavingoje Zakinto saloje praleidusi Viktorija šiandien jau yra grįžusi į namus, vis dar dalinasi atostogų prisiminimais.

„O aš išvažiuosiu prie jūros (tik sekantį kartą jau prie Baltijos), bangos sveikins vėl mane! O dabar dar keli prisiminimai iš kelionės į nuostabaus grožio Graikijos salą Zakynthos“, – instagrame dalinosi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)