Ne, A. Valentaitė ir V. Siegel vilkėdamos tas pačias sukneles nesusitiko ant raudonojo kilimo, nors šou pasaulyje būna ir tokių pavyzdžių.

Juoda elegantiška Monikos Kazakevičiūtės-Kriščiūnienės kurta suknele abi garsios moterys pasipuošė skirtingu metu ir skirtingoje aplinkoje.


Pirmoji šį akį traukiantį įvaizdį išmėgino stilistė A. Valentaitė.

Pastaruoju metu Londone su savo mylimuoju Glenu Manchesteriu gyvenimą kurianti moteris su šiuo puošniu drabužiu įsiamžino fotosesijoje 2019-aisiais.

Tuomet ji viešėjo Lietuvoje ir pozavo priešais garsų fotografą Dainių Ščiuką.


Prabangaus sostinės viešbučio aplinkoje modelis savo subtiliai seksualų įvaizdį papildė dailiais aukštakulniais ir kaip visada sulaukė begalės liaupsių dėl gero stiliaus pojūčio.

Visai neseniai plunksnomis ir permatomo audinio klostėmis dekoruotą suknelę pasirinko vilkėti V. Siegel. Prekinio ženklo „Mas 924“ kūriniu ji pasipuošė savaitgalį vykusiame naujojo Druskininkų viešbučio atidaryme.

Ant raudonojo kilimo su mylimuoju Laurynu Suodaičiu pozavusi Viktorija savo įvaizdį papildė to paties modelio aukštakulniais, kaip ir A. Valentaitė. Savo drabužių ansamblį V. Siegel užbaigė juoda „Yves Saint Laurent“ delninuke.

Nugarą, dekoltė ir kojas subtiliai apnuoginanti suknelė neabejotinai skirta iškilmingoms progoms bei moterims, norinčioms sublizgėti. Tą puikiai įrodė ir A. Valentaitės, ir V. Siegel pavyzdžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)