„Šiandien prieš 19 metų paprašiau šios nuostabios panelės telefono numerio.

Per 19 metų tiek daug nuveikta: Rio De Žaneiro karnavalas, kelionė mašinomis į Afriką (Mali), „Eurovizija“ Graikijoje, „Loftas“, „Loftas Fest“ (bei daug kitú veiklų ir projektų) ir, aišku, du patys nuostabiausi vaikai (Kipras ir Izabelė).

Šiandien Zee skrenda į Barceloną. Aš skrendu į Italiją“, – rašė Viktoras.

Tuo tarpu Ž. Diawara šalia savo įrašo paliko grotažymes „geriausi draugai amžinai“, „viengungio gyvenimas“, „naujos pradžios“.

„19 metų kartu. Ačiū už nuostabią kelionę visus šiuos metus! Šiandien aš į Ispaniją, Vee - į Italiją Gyvenimas - anas dinamiškas“, – rašė Živilė.

Pirmojo sūnaus, Kipro, pora susilaukė 2009 metų spalį, tuomet įvyko, o mėnesį prieš įvyko jųdviejų tuoktuvės. Antroji atžala, dukrelė Izabelė sutuoktiniams gimė 2012 metų kovą.

Šių metų gegužę, laidoje „Nuo...Iki...“ Ž. Diawara atsivėrė, kad pandemija jų šeimai smarkiai kirto per kišenes.

„Ateina Viktoras ir klausia: ar turi pinigų? Reikia į parduotuvę nueiti. Aš atsisuku ir sakau jam nuoširdžiai – kokie dar pinigai, apie ką tu čia? Mes sukrapštom vieną eurą. Pirmojo karantino bangos metu mes sėdėjom tris dienas su nuliu pinigų. Už vieną eurą nusipirkom grietinės. Atrodė tuo momentu, kad kažkas per galvą trenkė. Čia rimtai ar aš sapnuoju?” – pasakojo Nacionalinės kūrybinių ir kultūrinių industrijų asociacijos valdybos pirmininkė.

„Tai, kad kartą su Viktoru jau esame atsidūrę ant bankroto ribos, tik parodė, kad esame pajėgūs išsikrapštyti net iš sudėtingiausių situacijų. Todėl pradėjom galvoti kūrybiškai ir radom nemažai sprendimų, padėjusių išgyventi sunkiausiais momentais”, – toliau tęsė kūrybininkė Ž. Diawara.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)