E. Jankauskas turėjo pravesti treniruotę laidos vedėjai Vladai Musvydaitei ir Liepai Mondeikaitei. Sportininkas į sporto klubą atvyko ne vienas. Jam draugiją palaikė Mia. Tiesa, kol vyko filmavimas, jauna moteris savo širdies draugo laukė kavinėje. Nors pora savo santykių viešai neaptarinėja, akivaizdu tai, kad jie stengiasi išnaudoti kiekvieną akimirką praleisti kartu.
Edgaras Jankauskas ir Mia

Treniruotę L. Mondeikaitei ir V. Musvydaitei vedęs E. Jankauskas DELFI pasakojo, kad merginos buvo labai paklusnios ir sportiškos. „Jei tektų vesti treniruotę 24 panelėms, gal būtų sunkiau suvaldyti. Bet kadangi jos buvo dvi, manau, nebuvo sunku nei joms, nei man“, - po treniruotės pasakojo buvęs futbolininkas.

Tiesa, jis pabrėžė, kad ši treniruotė buvo tik apšilimas, po kurio turėtų sekti rimta treniruotė, reikalaujanti daug daugiau fizinių jėgų. „Bet laida „Sportuok su mumis“ yra daugiausiai skirta paprastiems žmonėms, ne profesionalams. Todėl manau, kad jiems pilnai užteks tokio krūvio pasimankštinti“, - neabejoja jis.
Edgaras Jankauskas ir Vlada Musvydaitė

DELFI E. Jankauskas prisipažino, kad sportas jo gyvenime jau virtęs gyvenimo būdu. „Jei kelias dienas nesportuoji, jauti, lyg kažkas tavyje pradeda rūdyti. Todėl per savaitę stengiuosi sportuoti bent tris-keturis kartus. Ir į futbolo aikštę išbėgu. Aišku, dabar žaidžiu mėgėjų lygoje, kur ne tokie greičiai ir tempas. Bet einu ten dėl savo malonumo, nes vienas bėgioti paupiais nemėgstu. Kai yra kamuolys ir komanda, visai kitas sportas. Ir net per trumpą laiką galima išsikrauti maksimaliai“, - sakė jis.

Profesionalią futbolininko karjerą baigęs E. Jankauskas šiuo metu mėgaujasi gyvenimu. „Po metų trenerio darbo Škotijoje dabar yra pauzė. Laukiu kursų pro licenzijai gauti. „Ar liksiu dirbti Lietuvoje? Mūsų šalis nėra tokia didelė, kad tokioje srityje visiems užtektų vietos ir darbų, bet ateitis parodys“, - viliasi sportininkas.
Liepa Mondeikaitė

Treniruotę su E. Jankausku turėjusios Liepa ir Vlada vieningai sutaria, kad jis būtų puikus treneris.

„Tai vienas geriausių trenerių, kokius tik esame filmavę savo laidose. Man treniruotė labai patiko. Tokio trenerio norisi klausyti, nes juo tiki. Jei jis planuoja dirbti trenerio darbą, jam tikrai pavyks“, - neabejoja V. Musvydaitė.

„Pradžioje labai baiminausi. Maniau, kaip praves mums futbolo treniruotę, išeisiu keturiomis. Bet nieko sudėtingo, tuos pratimus gali daryti kiekvienas savo namuose. Be to, treneris labai fainas ir gražus. Kad visi tokie treneriai būtų, daugiau sportuojančių moterų turėtume, - juokėsi L. Mondeikaitė. - Nesu iš tų, kurios skuba sportuoti. Bet dabar vėl supratau, kaip smagu yra treniruotis. Tada ir protas žvalesnis, ir diena šviesesnė būna.“

E. Jankausko treniruotę, kurią jis vedė V. Musvydaitei ir L. Mondeikaitei, galėsite pamatyti jau šį šeštadienį, 8.30 val. Per TV3.

Treniruotės akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)