K. Toleikytė pagrindiniam naujienų portalui DELFI sakė, kad ji laikė valstybinius anglų, lietuvių kalbų egzaminus, o pirmadienį jos laukia jau paskutinis istorijos egzaminas.

„Maratonas kaip maratonas. Sekasi visai gerai. Pirmadienį bus mano paskutinis egzaminas. Laikysiu valstybinį istorijos egzaminą. Iškart po jo važiuosiu į oro uostą ir išskrisiu iš Lietuvos. Jaučiuosi tvirtai. Lietuvių egzamine pasirinkau literatūrinį rašinį – visi autoriai buvo žinomi ir skaityti, todėl sunkumų nekilo. Tiek anglų, tiek lietuvių kalbos egzaminui labai ilgai ruošiausi, o istorija yra mano gyvenimo arkliukas”, - sakė K. Toleikytė.
Karolina Toleikytė

Paklausta, kaip vertina savo pasiruošimą egzaminams, mergina teigė besijaučianti puikiai bei per daug dėl jų nepergyvena.

„Pasiruošimas egzaminams buvo ne paskutinės savaitės darbas. Aš sistemingai jiems ruošiausi nuo 11 klasės, todėl jaučiuosi labai rami. 

Manau, rezultatai bus geresni nei bandomųjų egzaminų. Kadangi aš planuoju studijuoti ne Lietuvoje, nejaučiu spaudimo gauti pačius aukščiausius įvertinimus. Šitas atestatas yra tam, kad pasidžiaugčiau, pabaigusi mokyklą ir įsivertinčiau save, kiek aš mokiausi”.

Pasak K. Toleikytės, šiais metais universiteto durų ji nevarstys. Mergina ketina kopti modelio karjeros laiptais.

„Mano svajonė yra studijuoti aktorinį Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tačiau pirmus metus nestosiu mokytis, noriu dar metus laiko pakeliauti, paieškoti savęs. Dabar yra mano kaip modelio karjeros pikas, todėl nenoriu to praleisti. Be to, reikia užsidirbti pinigėlių mokslams”, - sakė gražuolė.

K. Toleikytė DELFI sakė, kad jau senokai turėjo tokį planą – iš pradžių tęsti modelio darbą ir tik vėliau studijuoti universitete.

„Toks mūsų planas buvo jau daug metų, todėl tėvai į viską žiūri teigiamai. Aš modeliauju jau penkerius metus, o dabar galėsiu tai daryti „pilnu etatu” ir daugiau pakeliauti bei išnaudoti visas galimybes. Nesinori praleisti nė vienos iš jų. Universitetas palauks. Aš žinau, ką aš darau ir jaučiu, kad elgiuosi teisingai”, - tvirtino mergina. - Labai daug žmonių tik pabaigę mokyklą įstoja mokytis ir meta mokslus dar nepasibaigus pirmam kursui. Aš nenoriu skubėti”.

K. Toleikytė pelnė tarptautinį pripažinimą „Fashion TV“ organizuotame „Miss Fashion TV“ konkurse. Įveikusi 28 konkurentes, praėjusiais metais lietuvė tapo „Miss Fashion TV“.

„Po istorijos egzamino važiuosiu į oro uostą ir skrisiu į Kiprą. Šiais metais būsiu konkurso „Miss Fashion TV 2015“ teisėja. Iš karto po egzaminų nersiu į savo vandenis, kur man puikiai sekasi”, - teigė mergina.

Karolina pataria: „Aš, kaip daug keliavusi ir jau nemažai gyvenime mačiusi, egzaminų visai nesureikšminu. Tuo tarpu kitiems šis laikotarpis yra tarsi pasaulio pabaiga. Linkiu visiems ramiau pasižiūrėti į visus egzaminus, susikaupti ir suprasti, kad egzaminai atveria duris į naują gyvenimą, kuriame jie patys kurs, bus savarankiškesni”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)