Visai neseniai Indrė atšventė 34-ąjį gimtadienį. Moteris atskleidė, jog visa diena buvo kupina staigmenų – pagrindinę paruošė mylimasis Vidas Bareikis.

„Nuo pat ryto viskas buvo suplanuota ir sudėliota. Staigmenų buvo visa puokštė – viską vainikavo dėžė-dovana, iš kurios išlindo Vidas ir Deivis“, – pasakojo Indrė.

Gyvenimo akimirkos su sekėjais socialiniame tinkle „Instagram“ besidalinanti moteris prisiminė, kad vos pradėjusi kurti video nesuprato, kas jos laukia ateityje.

„Pačioje pradžioje kūriau juokingus video – nesupratau tuomet, kur tai nuves ir kam tai reikia daryti. Socialiniuose tinkluose įrašus pradėjau kurti prieš aštuonerius metus. Smagiausias momentas, kuris išliko iki šios dienos yra tas, kad Lietuvoje tuomet buvo pati to pradžia, tai buvo naujiena, niekas nesuvokė, kur tokie vaizdo įrašų kūrimai nuves. Pamokos, kurias įgijau per patirtį, kūriau, išliko iki dabar. Neturėjai tada į ką lygiuotis, nebuvo kažkokių pavyzdžių. O dabar – mes vieni tų pirmųjų influencerių. Iš vienos pusės, mums buvo sudėtingiau, bet šiai dienai yra daug lengviau“, – įsitikinusi žinoma moteris.

Laidos „Delfi pramogos veidai“ metu Indrė ne kartą paminėjo, jog ji niekada nebuvo vien tik Manto Stonkaus žmona – vyras neturėjo įtakos influencerės karjerai. Moteris pasakojo, jog jie kaip asmenybės vis tik brendo kartu.

„Net ir dabar nestrateguoju ir nedarau storių kelis kartus. <...> Esu už paprastumą, natūralumą, – sakė Indrė. – Taip pat nemanau, kad Mantas Stonkus turėjo man kažkokią įtaką. Atvirkščiai, Mantas Stonkus buvo Indrės Stonkuvienės vyras. Tvirtai esu įsitikinusi ir niekas nepaneigs, kad mes augome kartu. Kai mes susipažinome, jis buvo studentas. Mes studentavome abu, bet aš jau dirbau MTV. <...> Aš ir šiandien dirbu ne tik kadre, bet ir sėdėdama už kadro.“

Šiandien nemažą gyvenimišką ir darbinę patirtį įgijusi Indrė nebijo būti atvira – pokalbio metu ji teigė, kad žmogui, esančiam kartu su jos buvusiu vyru, turėtų būti gana sudėtinga.

„Kai susilaukiau vaiko, aš savo veiklą pristabdžiau, o kažkam reikėjo eiti dirbti. O šią akimirką būti šalia manęs arba jo jau yra pakankamai sudėtinga. Žmogus, esantis kartu su juo, dabar tikrai jau yra šalia Manto Stonkaus. Nes Mantas jau užaugo“, – mintimis dalijosi I. Stonkuvienė.

Stiprybė ir talentas – kertiniai dalykai, kurie, pasak Indrės, yra būtini norint būti priekyje. Pasak moters, būti žmogaus šešėlyje ilgą laiką yra labai sunku.

„Visada norėjau įrodyti, kad nesu tik Manto Stonkaus žmona, norėjau, kad mano darbo rezultatai kalbėtų patys už save. <...> Būti tam tikro žmogaus šešėlyje galima būti labai trumpą laiką, jei žmogus nėra talentingas. Aš galiu tave įkišti į televiziją, bet aš už tave nevesiu laidos. Žmogus iš savęs turi būti talentingas, stiprus, turintis ką pasakyti, – laidoje kalbėjo I. Stonkuvienė. – Pirmus metus aš niekam nesakiau „ne“ – visiems padėjau. Dirbdavau, labai stengdavausi.“

Indrė pastebėjo, jog per karantiną ženkliai padaugėjo influencerių. Ir tik jais tapę žmonės suprato, kiek daug darbo ir pastangų reikia įdėti į šį darbą.

„Visada atrodo, kad kito veikla ar darbas yra daug lengvesni. Aš esu tos nuomonės, kad reikia pabandyti susirinkti ir išlaikyti auditoriją. Yra reikalų. Tai reikalauja laiko, – kalbėjo Indrė. – Manau, svarbiausia daryti tai, kas tau tikrai patinka, tada pavyks susirinkti auditoriją.“

Paklausta, ar įmanoma pragyventi iš influencerės darbo, I. Stonkuvienė buvo atvira – ji iš to gyvena jau trečius metus.

„Iš to aš gyvenu jau trečius metus. Vienas mano įrašas kainuoja nuo 1500 eurų plius PVM, – įkainių neslėpė žinoma moteris. – Tačiau aš turiu ir daugiau veiklų. Nors iš prigimties nesu labai versli. Pamenu, norėjau turėti milijoną, bet tik tam, kad išdalinčiau tiems, kurie neturi pinigų.“

Gyvenimo akimirkų dalijimąsi „Instagram“ tinkle Indrė vadina ne tik darbu – pasak moters, ilgainiui tai tampa gyvenimo būdu.

„Jei į tai žiūri kaip į darbą ir jį atlieki profesionaliai, tada nėra sunku. Bet tam reikia patirties, – kalbėjo I. Stonkuvienė. – Aš į tai žiūriu atsakingai. Nėra taip, kad kiekvienas įrašas – reklama. Tai tampa gyvenimo būdu, kuomet daliniesi savo diena, savo patyrimais, nes turi užsiauginęs auditoriją, kuri to reikalauja.“

Laidoje moteris papasakojo, kad kartą, jai neįkėlus tradicija tapusių rytinių įrašų, paskambino mama ir paklausė, ar ši nepramiegojo laidos filmavimo. Indrė neslepia, kad net ir artimiausi šeimos nariai yra pripratę prie dažnų Indrės pasisakymų socialiniame tinkle „Instagram“.

„Mano viena iš taisyklių – dalintis patyrimai, kurie jau likę praeityje. <...> Turėjau labai daug kompleksų, nepasitikėjau savimi. Tačiau kai viskas praeina, susidėlioji tam tikrus taškus ir drąsiau apie tai kalbi, – prisipažino Indrė. – Ir dabar turiu labai daug kompleksų, kuriuos įbruko kiti žmonės. <...> Kovoju su jais pati, metu sau iššūkius – labai smagu juos nugalėti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)