Išskirtinėmis nuotraukomis su „Delfi“ pasidalinusi Inga sako, kad nuotaika su vis dažniau pasirodančia saule gerėja. Nepaisant to, moteris nedrįsta prognozuoti, koks bus neseniai atėjęs pavasaris – pandemijos nulemta situacija šalyje kinta kasdien.

„Už lango šviečia saulė, šilta, nuostabus oras, tad ir nuotaika pavasariška. Nedrįstu prognozuoti, ar jis bus laisvesnis, ar ne, nes jau pastebėjome, kokia ši situacija nuolat kintanti ir nenuspėjama. Svarbiausia mokėti priimti šią situaciją tokią, kokia ji yra, o ne laukti, kada viskas sugrįš į vėžes, – „Delfi” sako pašnekovė. – Reikia išmokti prisitaikyti, persiorientuoti ir išnaudoti esamas galimybes, nes galbūt jau nebebus taip, kaip buvo.”

Nepaisant gausybės draudimų, ribojimų bei rekomendacijų, Inga įžvelgia ir teigiamų dalykų, kurie įvyko paskelbus karantiną. Daugiau laiko su artimaisiais, dėmesys pomėgiams, galimybė išmokti naujų dalykų – moteris šį laiką teigia išnaudojanti tinkamai.

„Karantinas mums atnešė daug gerų dalykų. Nustojome nuolat kažkur skubėti, turėjome daugiau laiko namuose, kuri galėjome praleisti su šeima, daugiau laiko gamtoje. Noras gerai išmokti čiuožti snieglente tikriausiai nebūtų buvęs įgyvendintas, jei ne karantino suteiktas laisvas laikas”, – šypteli Inga.

Tiesa, tai ne pirmoji žiemiška fotosesija, kuria Inga socialiniuose tinkluose pasidalino su savo sekėjais. Neseniai moteris pasakojo, kad baltos žiemos grožį sulygintų su Šveicarijos kalnų kraštovaizdžiu.

„Išeini į savo kiemą, o jautiesi lyg būtum Šveicarijos kalnuose. Koks nuostabus mūsų žiemos grožis“, – dalinosi mintimis I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)