Prie apdovanojimų fotosienelės nusidriekė ilgiausia žmonių eilė. Dar iki ceremonijos pradžios svečiai gavo vardinius kvietimus, kuriuose buvo nurodyta, kad renginyje reikia paisyti „black tie“ aprangos kodo.

Vidas Bareikis čia visus nustebino pasipuošęs stilizuotu margu kostiumu. V. Bareikis ant raudonojo apdovanojimų kilimo pozavo vienas. Žinomą vyrą šiai iškilmingai ceremonijai puošė Aistė Radzevičiūtė-Kiber Viber.

Tai, kad žada visus nustebinti savo įvaizdžiu, Vidas neslėpė dar prieš ceremoniją. „Galiu atskleisti, kad mano kostiumas bus persiūta mamos suknelė“, – kiek anksčiau sakė jis.

Socialiniuose tinkluose Vidas taip pat intrigavo savo sekėjus. „Ant raudonojo kilimo turėsiu siurpriziuką. Jeigu praėjusį kartą „Žmonių“ apdovanojimuose aš persisiuvau savo treningą į gražų kostiumą, tai šįkart ir vėl bus kai kas persiūta. Labai netikėtai. Sekite naujienas“, – instagrame su gerbėjais bendravo muzikantas.

Atlikėjas tikrai nemelavo. Jis ceremonijoje pasirodė vilkėdamas ypatingą kostiumą, kuris slėpė svarbią ir itin jautrią žinutę. Mirusios mamos suknelė tikrai tapo itin jautriu gestu.

„Tai yra dizainerės idėja ir kadangi atliksiu dainą mamai „Pažiūrėk į mane, mama“, tai yra tarsi duoklė žmogui, kuris man yra labai svarbus.

Nors kai kurie artimieji mus ir palieka, galima juos kitaip turėti šalia kitaip. Kad ir taip - persiuvus mamos suknelę“, – apie kostiumą ir žinutę mirusiai mamai sakė dainininkas.

M.A.M.A ceremonijos metu V. Bareikis atliks du kūrinius – „Pažiūrėkit į mane, mama“ ir „Ežero dugne“, kurį atlikėjas pristatys kartu su grupe „8 Kambarys“.

V. Bareikis apdovanojimuose skelbs „Metų proveržio“ nominaciją, tačiau šiais metais atlikėjas ir pats ryškiai sužibėjo. Dainininkas yra nominuotas daugiau nei vienoje kategorijoje: „Metų albumas“, „Metų koncertinis atlikėjas“, „Metų pop atlikėjas“, „Metų kūrinys“ ir „Metų atlikėjas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)