Žinomas vyras kurį laiką neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą, o su buvusia žmona Jurga Šeduikyte pasukęs skirtingais keliais taip pat neskubėjo džiaugtis naujais jausmais.

Pradėjus naujus santykius ar susižadėjus, susituokus socialiniuose tinkluose yra galimybė pakeisti santykių statusą ir pažymėti naują asmeninio gyvenimo žingsnį.

Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis

Naujas 33-ejų vyro santykių statusas greitai sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“. Tačiau socialiniame tinkle jis to nekomentavo. Bandymai susisiekti telefonu kol kas taip pat nesėkmingi, todėl nėra aišku, kas iš tiesų yra naujoji žinomo atlikėjo ir aktoriaus širdies draugė.

Nepaisant to, naujausios V. Bareikio nuotraukos instagrame sufleruoja, kad naujoji atlikėjo simpatija gali būti būtent I. Stonkuvienė. Vienoje nuotraukoje dainininkas pozuoja apsikabinęs TV laidų vedėją ir ją bučiuoja į skruostą.

DELFI primena, kad šiemet apie skyrybas su savo antrosiomis pusėmis paskelbę šou pasaulio atstovai I. Stonkuvienė ir V. Bareikis jau kuris laikas yra pastebimi kartu. Užkulisiuose poruojami žinomi žmonės neseniai aktyviai dalijosi bendros kelionės JAV kadrais.

I. Stonkuvienė apie savo skyrybas su žinomu aktoriumi Mantu Stonkumi paskelbė dar birželį, o V. Bareikis apie tai, kad išsiskyrė su atlikėja Jurga Šeduikyte, pripažino gruodžio 13 d. Žinomas dainininkas ir aktorius publikavo viešą laišką, kuriame prakalbo apie tai, kad bandymai išsaugoti santuoką buvo nesėkmingi bei iš pagarbos vienas kitam jiedu su J. Šeduikyte nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Iki šiol interviu metu klausiami apie naujus santykius V. Bareikis ir I. Stonkuvienė nuo tiesių atsakymų išsisukdavo bei vengė atvirauti apie asmeninį gyvenimą.

Vidas Bareikis

Simboliška, kad sausio 10 d. spaudai buvo išplatintas pranešimas, kuriame džiaugiamasi puikiai pasisekusiu V. Bareikio koncertu, pavadinimu „Ežero dugne“. Kauno „Žalgirio“ arenoje vykęs renginys pasižymėjo ryškiomis emocijomis, todėl organizatoriai iš to sukūrė net filmą.

„Naujųjų metų proga visiems jums palinkėčiau: mylėkit ir būkit mylimi. Tai yra pats svarbiausias dalykas, nes meilė ir didelės, atviros širdys išgelbės pasaulį“, – sakė naujus santykius pradėjęs atlikėjas.

Iškart po koncerto Vido gerbėjai „Ežero dugne“ vadino geriausiu metų koncertu. O pats atlikėjas, po įdėto milžiniško darbo gerai pailsėjęs Los Andžele, žada netrukus atskleisti artimiausius 2020 metų planus.

Sausio 31 dieną V. Bareikis sugrįš į Kauno „Žalgirio“ areną – ten vyks Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2019. Atlikėjas nominuotas net 5 kategorijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (345)