Čia koncertavęs Vidas Bareikis nustebino mylimąją, Indrę Stonkuvienę, nužengdamas nuo scenos, priartėdamas prie jos ir dainuodamas frazę „Tu graži“ įteikė gėlių puokštę.

Vaizdo įrašu pasidalijo ne vienas mašinoje pasirodymą stebėjęs žiūrovas, „Delfi“ taip pat užfiksavo šį momentą, o pati Indrė ant vieno savo nufilmuotų video brūkštelėjo: „Myliu“.

Vidas – vienas iš ryškiausių scenos žvaigždžių, pasirodžiusių dėl karantino laikotarpiu sugriežtintų sąlygų rengiamoje „Drive In Live“ koncertų serijoje.

„Tai bus pirmas mūsų koncertas po didžiojo šou „Žalgirio“ arenoje, todėl norisi išlaikyti tą kartelę ir pateisinti M.A.M.A geriausios metų koncertinės grupės vardą.

Bus ir fejerverkų, ir specialiųjų efektų. Jau žinau, kad mes su grupe į koncertą atvyksime itin prabangiais automobiliais. Paskui gali būti ir sudaužytų mašinų, nes kai man nelaiko nervai, tai gali nutikti kažkas įdomaus“, – dar prieš pasirodymą intrigavo V. Bareikis.

Gegužės 23 d. Paluknio aerodrome koncertuos „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“. Kai 2006-aisiais du bičiuliai nusprendė sukurti grupę, jos pavadinimu virto gamtoje natūraliomis sąlygomis nesutinkamų žodžių kombinacija, sukelianti ilgalaikę migreną gilios prasmės ieškotojams.

Apie tai, kad reikėtų pablizginti ratus vykstant į „Drive In Live“, užsiminė ir „Mad Money“. „Plauni bolidą – ir susimatom. Važiuojam!“ – trumpą ir aiškią žinutę gerbėjams paliko šie kauniečiai, pasiruošę suvarpyti aerodromo pievą aštriausiais hitais specialiame hip hopo vakarėlyje gegužės 28 dieną.

Tą patį vakarą sceną drebins ir trap’ins dar vienas skandalingas Kauno kolektyvas – „Flying Saucer Gang“. Išsitrins suvaržymų ribos, pasijus Karibai.

Gegužės 29 dieną „Drive In Live“ koncertų seriją pratęs Donatas Montvydas su grupe.

„Aš buvau aerodrome „G&G Sindikato“ koncerte ir labai aiškiai pajutau, kad muzika ten yra esminis dalykas. Vaizdas ne tiek jaudina, bet garsas – dominuojantis faktorius. Mane maloniai nustebino, kad jis – labai kokybiškas! Tikrai faina. Todėl atvažiuokite automobiliais, pagamintais po 2015 metų su modernia garso sistema. O jei dar kas nors turi subą po sėdyne...“ – linksmai kalbėjo D. Montvydas.

Gegužės 30 dieną pavasario „Drive In Live“ koncertų ciklą vainikuos ir į vasarą palydės Linas Adomaitis. Šiuo metu atlikėjas užsiėmęs „mielais buitiniais namų reikalais“, bet neslepia, kad scenos labai trūksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)