Nuo seno japonų kovos menais besidomėjęs ir karatė treniruotes lankęs V. Bareikis nuo šiol yra tik per vieną žingsnį nuo juodojo diržo – karatė terminais, jis išlaikė 1 kyu.

Šiuo metu dainininkas yra pasiekęs aukščiausią mokinio lygį, netrukus jo laukia karatė meistro laipsnis.

Karatė diržas ir diplomas

Dainininkas Delfi patikslino, kad pelnė rudąjį diržą su juoda juostele.

Apie pasiekimus karatė srityje V. Bareikis pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose, kur pasidalijo nuotraukomis ir padėka artimiems žmonėms.

„Na, ką, liko vienas žingsnis iki svajonės ir tikslo, kurį užsibrėžiau prieš 6 metus. 1 kyu iškovotas!“ – instagrame džiaugėsi atlikėjas.

„Didelis ačiū mano treneriui Pauliui Klapatauskui ir visai karatė mokyklos „Saulės ženklas“ komandai! Ačiū treniruočių partneriams, o ypač mano rudojo diržo kolegai Mariui Budreckiui, su kuriuo kartu nuėjome visą šį stovyklos pasirengimo kelią. Ir, aišku, ačiū mano meilei Indrei Stonkuvienei už palaikymą ir tai, kad su ja atidirbtos 78 sporto dienos iki stovyklos labai padėjo pasirengti fiziškai.


Karatė kiokušin man labiausiai patinka dėl to, kad tai tikrai yra viso gyvenimo kelias ir kai jau pagalvoji, kad 25 kovos yra kažkas wow – supranti, kad kitąmet lauks 30, o vėliau ir 50. Šiame kelyje visada priekyje stovės tie, į kuriuos norėsis lygiuotis, vytis juos ir mokytis iš jų su didžiule pagarba. Osu!“ – su džiaugsmu skelbė V. Bareikis.

Tai, kad aktyvi veikla atlikėjui yra išties didelė gyvenimo aistra įrodo ir tas faktas, kad viso karantino metu V. Bareikis kartu su savo mylimąja intensyviai sportavo.

„Gavau tikrai nemažai atgalinio ryšio, atrodo, kad daug žmonių mane palaikė ir džiaugėsi gavę įkvėpimo“, – kiek anksčiau Delfi pasakojo pašnekovas, kuris instagrame neretai dalijasi savo sporto rutina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)