Į Vilniaus rotušę dėl renginiuose taikomų žmonių skaičiaus apribojimų buvo pakviesti tik artimiausi Agnės gerbėjai ir bičiuliai, tarp kurių – ir atlikėjas Vidas Bareikis su mylimąja, televizijos laidų vedėja, projekto „Moterų pasaulyje“ įkūrėja Indre Stonkuviene.

Derančiomis aprangomis mados renginyje pasirodę įsimylėjėliai „Delfi“ papasakojo, kiek užtruko ruošdamiesi šou. Kadangi Indrei vakaro aprangą išrinko vakaro žvaigždė, A. Kuzmickaitė, o makiažas – jos kasdienybė, procesas neužsitęsė. Tuo tarpu Vidui kliuvo daugiau darbų.

„Man susiruošti prireikė daugiau laiko. Aš net specialiai pirkau fantastišką marškinių lygintuvą. Per karantiną juk nebuvo jokių progų oficialiau pasipuošti, tad šįkart reikėjo kaip reikalas padirbėti“, – neslėpė V. Bareikis.

Renginiuose, vykusiuose prieš karantiną, V. Bareikis vis nustebindavo netikėtu įvaizdžiu. Ant „M.A.M.A 2019“ apdovanojimų raudonojo kilimo atlikėjas pasirodė vilkėdamas iš gėlėtos mamos suknelės persiūtą kostiumą. Na, o „Žmonių“ apdovanojimams originaliai buvo persiūta jo sportinė apranga.

„Aš nevengiu atrodyti kitaip, nei kiti. Man atrodo, kad podiumas yra ne tik pagrindinėje salėje, bet ir ant raudonojo kilimo. Tai yra tokia vieta, kur gali ir kažkokią žinutę pasakyti. Šiuo atveju mes duoklę atiduodame Agnei, sveikiname ją su švente. Tačiau atspindime ir tai, kad po karantino norisi pasipuošti, gražiai atrodant išeiti į žmones“, – sakė V. Bareikis.

Visą vaizdo įrašą išvysite čia:


Romantiškai porai buvo pasiūlyta prisiminti bene ryškiausio gyvenimo renginio – mokyklos išleistuvių įvaizdžius. Indrė prisipažino šiam įvykiui paaukojusi kone pusdienį.

„Aš tau rodžiau savo nuotrauką ir tu sakei: „Vau, kaip gerai atrodei“. – Vidui priminė Indrė. – Vilkėjau juodą ilgą šilkinę suknelę, o prie ilgų juodų garbanų užtrukau septynias valandas. Bet, kol grįžau namo ir persirengiau, jos išsileido. Be to, mano antakiai buvo labai labai siauri“.

Tuo tarpu Vidas sakė, kad antrąkart taip į išleistuves nesipuoštų. „Visų pirma, tai mano plaukai buvo iki pečių. Buvau su žydrais šortukais, trumpais marškinėliais... Tikra studentiška klasika“, – juokėsi Vidas.

Televizijoje ir renginiuose kaskart naujais įvaizdžiais stebinanti Indrė, paklausta, kokį brangiausią drabužį ar aksesuarą yra įsigijusi, iš pradžių mėgino išsisukinėti. „Turbūt vieno tokio nėra. Bet brangūs dalykai yra tie, kurie kelia geras emocijas, prisiminimus“, – kalbėjo ji.

Tačiau Vidas išdavė paslaptį: tai – „Gucci“ rankinė. „Taip, „Gucci“ rankinė... Bet gal nereikia kalbėti apie sumas ir kainas. Juk šventė“, – kalbėjo Indrė ir pokalbio pabaigoje prasitarė, kad šis pirkinys jai atsiėjo 2500 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (353)