Trumpas sustojimas Kolumbijoje ir atgal į „Eurovizijos“ atrankas

Daina buvo atlikta ir nufilmuota Jurgio Didžiulio tėčio namuose, kurie yra vos porą valandų kelio nuo Kolumbijos sostinės Bogotos.

Šiuo metu Erica kartu su šeima, kaip ir kasmet panašiu metu, ten trumpam nuvyko aplankyti giminių.

„Mums labai svarbu, kad vaikai išlaikytų stiprų ryšį su savo seneliais, taigi kasmet bent trumpam keliaujame pas juos į Kolumbiją“, - šeimos tradicijomis dalinasi Erica.

Jurgis su vaikais Kolumbijoje liks iki kovo pradžios, o Erica grįžta anksčiau į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavimus: „Eurovizijos atrankai šiuo metu esu atsidavusi visu 100%, taigi šios atostogos man bus trumpos“.

Šeima - didžiausia vertybė

Ši dainos versija, akomponuojant gitara (orginaliai pagrindinis Ericai akomponuojantis instrumentas yra klavišai), buvo nufilmuota prie baseino naktį sumigus gamtai ir namiškiams.

„Jurgis man padovanojo šį įrašą mūsų vestuvių metinių proga. Mums jau seniai neberūpi šokoladai ir gėlės. Dovanojame vienas kitam muziką ir laiką - tai, kas yra neįkainojama“, - teigia E. Jennings.

Šiandien šie du žinomi ir charizmatiški muzikantai - Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings - švenčia 9 metų bendro gyvenimo sukaktį.

„Šeima man yra didžiausias turtas. Jei man gyvenime tektų rinktis tarp karjeros ar šeimos - rinkčiausi šeimą. Man patinka rūpintis savo berniukais ir vyru. Gerbiu moteris, kuris renkasi darbą namuose“, - sako E. Jennings.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)