Santykių „pilnametystę" švenčianti menininkė savo „Facebooko“ paskyroje pasidalino judviejų vestuvine nuotrauka su prierašu: „ Praėjo 18 metų nuo mūsų tuoktuvių... Einasi visa neblogai“.
Po nuotrauka iš karto pasipylė draugų ir artimųjų sveikinimai.

„Mes nesam normalūs žmonės, tai mes tokių dalykų kaip sutuoktuvių proginės nešvenčiame ir niekaip nepaminim. Aš buvau Milane, dizaino savaitėje, o Dexteris filmavimo aikštelėje dienas ir naktis leidžia. Apie tai nei galvojom, nei kalbėjom, nei prisiminėm, dovanų irgi nedovanojom“, - DELFI sakė D. Ibelhauptaitė

Režisierė sakė, kad dabar jai svarbiausias yra buto remontas. Remonto darbai užsitęsė ilgiau, nei buvo planuota.

„Didžiausia dovana mums abiem bus, kai baigsis remontas ir mes pirmą kartą gyvenime turėsime tokius namus, kokių visada norėjome, bet tai dar užsitęs...“, - dalijosi moteris.

„O nuotrauką į „Facebooką“ įdėjau, nes kaip tik besikraustant radau dėžėse ir pagalvojau - štai kaip simboliška - kątik buvo nuostabios vestuvės, kokie puikūs prisiminimai, o štai jau ir 18 metų suėjo...“, - apie „Facebooke“ pasidalintą nuotrauką kalbėjo D. Ibelhauptaitė.

Paklausta, kaip vyras D. Fletcheris lepina žmoną, moteris atsakė, kad dovanas vienas kitam dovanoja tuomet, kai to nori arba kai randą vertingą daiktą. Pora nešvenčia net Kalėdų.

„Kavų į lovą nenešioja, gelių irgi, šiaip jau jokių tradicinės meilės išraiškų pas mus nera. Bet va kaip stipriai, prasmingai ir įdomiai gyvename jau 20 metų“, - sakė D. Ibelhauptaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)