T. Rimgailą savo išrinktąją Liuciną Pavlovskają prie altoriaus nusivedė pirmąjį 2013-ųjų birželio šeštadienį.

Po devyniais užraktais slėpę savo vestuvių datą, Tadas ir Liucina susituokė artimiausių bičiulių ir artimųjų rate. Vestuvių ceremonijoje dalyvavo ir žinomi žmonės: šokėja Kristina Navickaitė-Tina bei krepšininkas Mindaugas Kuzminskas.

Iki vestuvių Tadas ir Liucina buvo pažįstami dvejus metus.

Tado Rimgailos ir jo mylimosios Liucinos vestuvės (R.Tangurio nuotr.)

Pirmadienio rytą L. Rimgailė savo „Facebook“ paskyroje paviešino jautrią ir meilės kupiną žinutę, skirtą svarbiausiam savo gyvenimo žmogui:

„Prieš 3 metus buvo taip pat saulėta ir šilta, bet nesu tikra, kad taip pat gera! Dažnai ir drąsiai kartoju, kad tekėjau už vieno vyro, dabar esu nežmoniškai laiminga su kitu. Daug kartu išgyvenome, daug kartu nuveikėme ir kartu pasikeitėme.

Mano didžiausias turtas – mylimas vyras, kurio dėka jaučiuosi laiminga, saugi, visapusiškai palaikoma. Nors su savo rūpesčiais tvarkausi pati, žinau, kad be jo peties, padrąsinimo žodžio, palūžčiau ne kartą, nepadaryčiau tiek, kiek dabar užtenka jėgų.

Be jo nebūtų taip gera grįžti namo ir tikrai taip į juos neskubėčiau. Myliu tave, Tadai Rimgaila ir ačiū tau už viską!“ – gražia proga savo jausmus išreiškė L. Rimgailė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)