Anot Indrės, svarbiausia vestuvėse yra emocijos. Kiek kainuos šventė, kiek dalyvaus svečių ir kur jos vyks merginai nėra svarbu. Atlikėja atskleidė dažniau pasvajojanti apie tos akimirkos jausmą, o ne organizacinius šventės reikalus: „Įdomu, koks jausmas žvelgti į žmogaus akis ir suprasti, kad jis mato tavyje tą vienintelę, kad jis iš tikrųjų nori, jog tu būtum jo vaikų mama.“

Atlikėja mano, kad vestuvės turėtų būti staigmena, įrodanti vyro jausmus. Indrė teigia nenorinti nieko suplanuoto, suvaidinto ir netikro. „Norėčiau, kad sužadėtuvės ir vestuvės būtų tada, kada žmogus, esantis šalia, pajustų pats visa širdimi, kad tikrai to nori ir kad aš esu ta moteris, kurią jis tikrai myli. Niekada negalėčiau sakyti: „Vesk mane“, - pasakoja I. Burlinskaitė.

Nors mergina vestuvių dar neplanuoja, tačiau tvirtai žino, kad jos suknelė tikrai bus balta. Mergina atskleidė, kad išvaizda jai yra labai svarbu. Net tada, kai ji tvarkosi savo namuose draugui ji nori būti graži ir patraukli. „Tos moterys, kurios mano, jog išvaizda nėra tokia svarbi - labai klysta. Moteris savo vyrui turi būti švelni, ištikima, atlaidi, rūpestinga ir labai graži“, - savo nuomonę apie vyro ir moters santykius dėstė Indrė.

Vestuvine suknele pasipuošusi I. Burlinskaitė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)