„Draugaujame aštuonis mėnesius ir atrodo, kad ne taip daug, bet kai žinau, jog tai yra tavo žmogus, nelieka prasmės laukti. Jis norėjo pasipiršti būtent šia proga, o savaitgalio kelionė į Veneciją buvo Mindaugo dovaną. Apie ją jis man pasakė tik likus savaitei iki kelionės“, – pasakojo laiminga sužadėtinė.

Monika DELFI sakė, kad sužadėtuvių nesitikėjo, bet širdyje nujautė, kad kažkas laukia. Tad nenuostabu, kad žinoma mergina nustebo kai beplaukiant gondola tarp senų pastatų ir tiltelių mylimasis ištraukė sužadėtuvių žiedelį.

M. Gelažnikaitė juokėsi, jog visada galvojo, kad šią akimirką neverks, tačiau sulaikyti ašarų vis dėlto nepavyko. „Ašaros bėgo, nieko nebemačiau ir negalėjau patikėti, kad ši pasaka yra skirta man. Tyliai į ausį pasakiau jam „taip“. Tepamenu žodžius, kad noriu visko su tavim ir nieko be tavęs“, – pasakojo ji.

Pašnekovė taip pat prasitarė, kad jos šiuo metu Lietuvoje viešintis jos tėtis buvo vienas pirmųjų žmonių, kurie sužinojo apie sužadėtuves. „Tėvelis džiaugiasi mano žmogumi. Už keletos savaičų keliausime atostogauti pas jį į Tenerifę“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)