„Grožio procedūros įspūdinguose salonuose ir SPA centruose, kelionės į Romą, finansinė parama. Net už viešbutį Romoje mokėjo Kenas, nors dėl darbų pats pas Eglę į Italiją atvykti negalėjo. Kenas jau kurį laiką vėl Eglei rodo ypatingą dėmesį ir ja labai rūpinasi“, – apie atgimusią amerikiečio milijardieriaus Keno ir E. Jackaitės draugystę pasakojo šaltiniai.

Tuo metu pati E. Jackaitė DELFI sakė nenorinti kalbėti apie asmeninį gyvenimą. Esą pasimokė iš klaidų ir nebenori jų kartoti.

„Apie asmeninį gyvenimą, santykius ir meiles nelabai norėčiau pasakoti, o žmonėms burnų neužkimšiu, tegul kalba. Niekam neduosiu jokių interviu apie tai, nes kol kas nelabai turiu ką pasakoti. Nepatvirtinsiu, bet ir nepaneigsiu, nei teisinsiuosi, nei aiškinsiuosi todėl, kad tai yra mano labai asmeniniai dalykai, dar ne laikas ir apskritai manau, jog apie tokius dalykus geriau patylėti. Jeigu kažkas radikaliai mano gyvenime pasikeis, jūs tikrai sužinosite“, – mandagiai paaiškino Eglė ir pridūrė, jog apie teismo procesą žiniasklaidai atviravusi vien dėl to, jog jautėsi įsprausta į kampą ir buvo nusprendusi užkirsti kelią interpretacijoms. Iš pradžių E. Jackaitė pageidavo uždaro teismo posėdžio, tačiau toks aktorės prašymas nebuvo patenkintas. Anot pašnekovės, kadangi žiniasklaida gausiai rinkdavosi į teismą, ji norėjusi užbėgti įvykiams už akių, galimiems netikslumams ir pati ryžosi komentuoti apie situaciją žurnalistams.

Prieš kelerius metus E. Jackaitė išsiskyrė su savo mylimuoju ir jaunėlio sūnaus tėvu Karoliu Malinausku, tačiau dar iki draugystės su juo ji buvo užmezgusi santykius su amerikiečiu verslininku milijardieriumi Kenu. Šis moterį labai palaikė jau ir prieš kelis metus, kai aktorė išgyveno skyrybų dramą su mylimuoju K. Malinausku. E. Jackaitė žiniasklaidai dar 2009-ųjų pabaigoje buvo sakiusi, jog Kenas jos vis dar laukė ir po skyrybų su Karoliu.

„Aš nenoriu apie tai kalbėti, bet galiu pasakyti, kad jis laukia, nuoširdžiai laukia iki šiol. Matyt, jis mane besąlygiškai myli. Jam nesvarbu, kad turiu vaikų, jam svarbu, kad aš būčiau laiminga“, - pasakojo E. Jackaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją