Gimtadienio metu netrūko balionų, gardžių užkandžių ir šventinių dekoracijų, o pati Vasha dukrelės šventės proga vienai dienai virto lėle L.O.L.

„Paklausiau Adrijos, kokio gimtadienio ji norėtų. Iškart pasakė, jog norėtų, kad tema būtų L.O.L. ir ateitų tikra L.O.L. lėlė. Todėl tai ir tapo gimtadienio akcentu. Stengiausi, kad būtų įgyvendinti jos išsakyti norai – daug balionų, ryškios spalvos, gražus tortas ir, aišku, jos draugai“, – sako Vasha.

Regis, gimtadienis praėjo puikiai – buvo išpildyti didžiausi Adrijos norai, o Gabrielė dukrelei palinkėjo sveikatos ir geros kloties.

„Iš tiesų neįsivaizduoju, ką būtų galima palinkėti tokiam mažam vaikui. Galbūt tai būtų labiau mano noras, o ne palinkėjimas – kad Adrija kuo mažiau sirgtų ir kad tiesiog viskas būtų visada gerai“, – šypteli 4-metės mama.

Daugiau akimirkų iš Adrijos gimtadienio – fotogalerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)