Birželio 8-10 dienomis Nida šurmuliavo nuo daugybės išskirtinio festivalio lankytojų. Jie mėgavosi sportinėmis rungtimis bei turnyrais. Ypatingo dėmesio sulaukė DELFI pėsčiųjų žygis su Vlada Musvydaite, orientacinės varžybos bei bėgimo rungtys.

„Mūsų tikslas – kad festivalyje jaukiai jaustųsi bet kokio amžiaus žmonės, todėl pėsčiųjų žygio trasa buvo tinkama ir keliauti tėvams su vaikais vežimėliuose, mažiesiems buvo įrengta ypatinga pramogų zona, o sekmadienį jų laukė Kakės Makės vaikų bėgimas. Labai džiugu, kad į festivalį atkeliauja ne tik jaunos šeimos su vaikais, bet ir lankytojai ištisomis kartomis – buvo galima pamatyti ir senelių su anūkais!“ – džiaugėsi festivalio idėjos autorius Edmundas Jakilaitis.

Penktadienio ir šeštadienio vakarą pajūrio gyventojus ir svečius džiugino nemokami žinomiausių Lietuvos atlikėjų koncertai. Penktadienį minią šokdino grupė „Lemon Joy“, o šeštadienį svečiai linksminosi pagal Leon Somov, Daddy Was a Milkman ir Beatrich muziką. Jaunoji atlikėją užkūrė tikrą vakarėlį, kurio metu buvo galima stebėti ir įspūdingą laivų flotilę, sveikinančią pajūrio svečius.

„Džiaugiamės, kad kartu su „Lietuvos geležinkeliais“ galėjome pakviesti festivalyje apsilankyti ir kelias dešimtis „SOS Vaikų kaimas“ globojamų šeimų vaikų. Tikiu, kad tiek juos, tiek kitus festivalio svečius pavyko įkvėpti ir priminti, kad aktyvus ir sportiškas laisvalaikis kelia puikias emocijas. Gal būtent taip praleisime ir visą likusią vasarą?“ – šypsojosi E. Jakilaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)