Tiesa, dabar būdama Los Anžele jaunoji atlikėja sako, kad vis dar sunku patikėti tuo, kas vyksta jos gyvenime. „Jei atvirai, nelabai dar tai suprantu ir jaučiu. Žinoma, atrodo, kad faina, jog kažkas čia vyksta. Tačiau kol pati nematau rezultato, manau, kad anksti džiaugtis. Tikrai iki galo negaliu patikėti, kas įvyko. Kai pradėjau dirbti su muzika, buvo sunku suvokti, kad tai įmanoma ir iš to galima gyventi“, – kalbėjo ji.

Beatrich neslepia, jog jos tėvai visada svajojo ją matyti vilkint gydytojo chalatą, tačiau ji pasirinko kitą kelią ir tiki, kad jau įrodė tiek jiems, tiek ir sau pačiai, kad šis pasirinkimas buvo sėkmingas ir pasiekti savo tikslus muzikoje yra įmanoma.

„Viską mesti, atsisakyti ir eiti į universitetą studijuoti medicinos niekada nesinorėjo. Žinoma, būna ir labai sunkių dienų. Kartais pasitaiko, kad nepavyksta ir kurti. Visą save atiduodu, išsunkiu, todėl ir dabar išmiegojau net 18 valandų“.

Tiesa, dar prieš išvykdama į Ameriką ji pristatė savo pirmąją drabužių liniją. Anot Beatrich, sukurti ją paskatino noras, kad klausytojai galėtų turėti ir kažką apčiuopiamo, o ne tik niūniuoti dainas. „Tai sukuria ryšį. Kai tik atidarėme internetinę parduotuvę, jau po kelių valandų keletas žmonių įsigijo visko po vieną modelį. Matyti tokius skaičius ir žinoti tai, kad žmonėms rūpi, man yra nerealu. Pati netikėjau, kad bus taip sėkminga“, – prasitarė ji.

Drabužius užrašas „B-gang“ puošia taip pat neatsitiktinai. Būtent taip save vadina Beatrich fanai. „Kūriau norėdama, kad klausytojai jaustųsi kaip mano komanda. Ir dažnai prašydami pasirašyti koncertuose žmonės prašo rašyti „B-gang“, – pasakojo DELFI pašnekovė.

Dabar, išvykusi į kūrybines atostogas, Los Andžele su savo komanda ji bus iki Kalėdų. Didžiąsias metų šventes sutikusi kartu su šeima atlikėja ir vėl sugrįš į Ameriką, kuri bent jau kuriam laikui taps antraisiais jos namais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)