Poros sužadėtuvės įvyko sausio 18-ąją.

„Prieš mėnesį, sausio 18-ąją, susižadėjome su Kornelijumi, prisiekę meilę visam gyvenimui. Šiandien nusprendėme pasidalinti ir priminti: mes esame Lietuva.

Norime įkvėpti visus, kurie šiandienos Lietuvoje jaučiasi bejėgiškai. Viskas bus gerai, nes kartu dirbsime dėl gražesnio rytojaus. Kad ir kaip būtų sunku, kad ir kiek jėgų atimtų, kad ir kiek metų ar dešimtmečių truktų – Lietuva eis teisingu keliu ir pripažins visus savo piliečius.

Švenčiame šią naujieną V16, nes esame Lietuva.

Stiprybės

Romas ir Kornelijus“, – feisbuke dalindamasis romantišku kadru, kuriame matyti sužadėtuvių žiedai, rašė R. Zabarauskas.

Romas Zabarauskas su sužadėtiniu / Foto: Arcana Femina

Kaip „Delfi“ komentavo režisierius, kol kas vestuvių planuoti nepradėjo.

„Deja, kol kas neplanuojame vestuvių, nes jos mūsų šalyje būtų neteisėtos. Tikimės, kad ši situacija kuo greičiau pasikeis!“ – sakė R. Zabarauskas.

Pora ne kartą kalbėjo apie santykių įteisinimą, kol galiausiai svarbųjį žingsnį žengė Romas.

„Apie sužadėtuves ne kartą kalbėjome kartu, bet vis dėlto norėjau nustebinti. Tad pasipiršau, kai buvome išvykę į jaukų namelį girioje“, – „Delfi“ pasakojo režisierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)