Atrodytų, A. ir I. Valinskai gyvena įprastą žvaigždžių gyvenimą. Abu įsisukę į savus darbus. Inga šiuo metu yra pačiame jubiliejinio koncertinio turo įkarštyje, priešaky – koncertai Vilniuje, Klaipėdoje bei Šiauliuose.

Atsipūsti nuo darbų gausos jiems pavyksta savo erdviose valdose Balsiuose. Didžiuliame name, juokauja Valinskai, užtektų vietos ir kelioms šeimoms.

Galbūt todėl garsi pora pernelyg neprieštaravo, kai jaunėlis Šarūnas pareiškė norįs auginti... alpakas.
Valinskų alpakos

„Žinoma, iš pradžių mėginau atkalbėti, klausiau, ar jis iš tikrųjų viską gerai apgalvojo. Vis dėlto, tai – gyvūnai, juos reikia prižiūrėti, ilgainiui prie jų pripranti, prisiriši. Praktiškai, tampi ūkininku“, – sakė šiuo metu koncertui Vilniuje besiruošianti I. Valinskienė.

Dabar milžiniškame Valinskų namo kieme esančiame aptvare solidžiai vaikštinėjančių alpakų – net penkios. Senbuvės Karmela ir Čilė valdose karaliauja jau daugiau nei dvejus metus.

„Su tokiais vardais jos ir atkeliavo“ – sakė I. Valinskienė ir pridūrė, kad neilgai trukus jų namų kiemas pasipildė dar trimis gyventojais. „Pasaka, Glorija ir vienintelis berniukas, „sūnus“ Samsonas, gimė jau čia“.

Arūnas ir Inga Valinskai

I. Valinskienė juokavo, kad augintiniai mėgsta ir charakterį parodyti. Įžeisi – atsuks užpakalį ir nekreips dėmesio, o jei supykdysi, gali net apspjauti. Tokia jau ta alpakų prigimtis, tad šių, iš pažiūros, mielų gyvūnų verčiau neerzinti.

Tačiau problemų dėl alpakų garsi pora sako neturintys – jo tylios, tik retsykiais tarpusavy „apsirėkia“.

„Vaikšto iš paskos kaip šuniukai“, – teigė A. Valinskas ir pridūrė, kad alpakos labai prisiriša prie savo šeimininkų.

Tiesa, šie mieli keturkojai – ne vieninteliai Valinskų augintiniai. Ar galite patikėti, kad garsios poros namuose gyvena dar 2 papūgos ir 5 šūnys?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)