Naujausiame vasara alsuojančiame „Aš Ikona“ numerio viršelyje – ikoniškiausia Lietuvos moteris – ponia Alma Adamkienė, kuriai šį titulą suteikė dauguma žurnalo skaitytojų bei socialinių tinklų vartotojų.

Ši žinia itin pradžiugino ir Jo Ekscelenciją Valdą Adamkų, kuris akis į akį susitiko su žurnalo kūrybine komanda. Prezidentas liko sužavėtas žurnalo viršeliu, pasidžiaugė pasidalijęs istorinėmis nuotraukomis iš asmeninio archyvo ir panoro įsirėminti žmonos nuotrauką, o kelis žurnalo egzempliorius iš karto išsiuntė šeimos draugams į Ameriką.

Tiesa, nei prezidentas, nei ponia Alma šį vakarą renginyje nepasirodė. Nepaisant to, stilingo vakarėlio, skirto šiai elegantiškai porai, nepraleido šou verslo garsenybės, tarp kurių: Gražina Baikštytė, Edita Mildažytė, Jolanta Svirnelytė, Liucina ir Tadas Rimgailos, Erika ir Merūnas Vitulskiai bei kt.

„Meilės receptų tikrai nėra. Svarbiausia – tarpusavio supratimas. Nereikia kelti vienas kitam didelių reikalavimų. Dažniausiai problemos prasideda tada, kai žmonės nori pakeisti vienas kitą ir į sutuoktinį žiūri kaip į stumdomą daiktą. Gyvenimas – geriausias korektorius. Nugludina, apšlifuoja net pačius aštriausius kampus“, – interviu leidinyje pasakoja A. Adamkienė.

Tiesa, ne tik ponų Adamkų iniciatyva šis specialus numeris, kuriame net dvi dešimtys pačių skaitytojų išrinktų ikoniškiausių Lietuvos moterų, garsins šalį Amerikoje – žavioji lietuvių kilmės Holivudo aktorė Ruta Lee taip pat laukia siuntinio iš Lietuvos.

Mirga Gražinytė, Asmik Grigorian, Izolda Gudelis, G. Baikštytė, Inga Jankauskaitė, E. Mildažytė – jų ir dar keliolikos ikoniškiausių Lietuvos moterų istorijos buvo taip pat aprašytos žurnale.

„Labai džiaugiuosi šiuo specialiu numeriu, nes juk kur kitur vienoje vietoje rasite daugiau nei dvidešimt pačių nuostabiausių Lietuvos moterų ir šitiek išskirtinių jų istorijų. Be jokios abejonės, viską vainikuoja viršelis, kuriame šį kartą, daugumos skaitytojų nuomone, – pati ikoniškiausia Lietuvos moteris – ponia Alma Adamkienė. Patį žurnalą Jo Ekscelencijai mūsų AŠ IKONA komanda įteikė asmeniškai – žmonos nuotrauka prezidentui taip patiko, kad jis panoro ją įsirėminti“, – apie naująjį žurnalo numerį kalbėjo vakaro šeimininkas Alfas Ivanauskas.

Tradiciniu tapęs „Aš Ikona“ žurnalo pristatymas vyko pačioje Vilniaus širdyje – žurnalą leidžiantys „VMG“ paruošė priėmimą unikalioje Valdovų rūmų erdvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)